Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2010, 23:51:37
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Zau de nu iti scrisesem pana aici, dar cand am dat de aceasta replica, am inteles ca nu e bine sa te plictisesc si mai tare, asa ca am renuntat.

Dar pentru asta am sa continui seria: stridii cu otet si piper, midii, porc de 200 de lire, supa calda de pui ( sanatoasa!!!), caprioare, rate, unt din belsug, mancare buna din plin la sanatoriu...si sfaturi de genul pentru adventisti: "carati cosuri multe cu fructe, si paine coapta in drumetii!"...toate acestea zidind valoarea, si reliefand ascultarea unui profet fata de Dumnezeu, sau pentru o crestina care implora un "profet" sa renunte la carne...si sa manance fructe ( adica sa isi urmeze sfaturile, si viziunile de la " Domnul" care nu aveau ecou...in "marele profet", ghid pentru crestini!!!!!
Go ahead! Dar ca să nu ajungi la același rezultat, cheamă-l în ajutor și pe maestrul Gibilan, el mai condimentează meniul
Reply With Quote
Vechi 31.05.2010, 23:57:54
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Go ahead! Dar ca să nu ajungi la același rezultat, cheamă-l în ajutor și pe maestrul Gibilan, el mai condimentează meniul
Imi cer scuze, dar cred ca profetesa si-l condimenta singura....avea gusturi, nu gluma!

Eu inca nu am mancat nicio stridie, si basca...cica era si aliment "spurcat"...in "cos" cu porcul aducator de lepra.

Tu ai gustat stridie cu otet si piper, dar tanara?...ca am inteles ca alea batrane sunt amare, iax...multe mai aflu din experientele " profetului" vostru!
Reply With Quote
Vechi 01.06.2010, 12:24:17
gibilan
Guest

Implicit

bai tricica eu nu am mai intervenit fiind-ca am vazut ca tu foloseai mereu un patent ca sa iti scotii urechile ca ti-le-ai prins de nenumarate ori ,tu nu vezi ca singerezi ce sa mai fi facut si eu ca era destul ce ai patit.uite sa nu zici ca nu tin deloc la tine eu sunt si naturist am sa iti ung urechile cu argila dupa ce ti-le spal cu apa moarta aceasta din urma sterilizeaza f.bine.si apoi andrusca cu cine mai comunica daca Doamne fereste patesti ceva mai rau.ai nevoie 1 saptamina de relaxare vi te ung si pleci la mare.mai odihnesti si neuronii si nu mai apesi butonii te mai relaxezi la minte pe nisipul cel ferbinte iti revi putin in forma sa t-eapuci iaras de dogma. ai priceput mai triceps baiete ai mai descoperit inca doua secrete de ale mele m-am scapat cu gura.da nu-i nimic alt rau sa nu fie.
Reply With Quote
Vechi 01.06.2010, 21:27:02
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
bai tricica eu nu am mai intervenit fiind-ca am vazut ca tu foloseai mereu un patent ca sa iti scotii urechile ca ti-le-ai prins de nenumarate ori ,tu nu vezi ca singerezi ce sa mai fi facut si eu ca era destul ce ai patit.uite sa nu zici ca nu tin deloc la tine eu sunt si naturist am sa iti ung urechile cu argila dupa ce ti-le spal cu apa moarta aceasta din urma sterilizeaza f.bine.si apoi andrusca cu cine mai comunica daca Doamne fereste patesti ceva mai rau.ai nevoie 1 saptamina de relaxare vi te ung si pleci la mare.mai odihnesti si neuronii si nu mai apesi butonii te mai relaxezi la minte pe nisipul cel ferbinte iti revi putin in forma sa t-eapuci iaras de dogma. ai priceput mai triceps baiete ai mai descoperit inca doua secrete de ale mele m-am scapat cu gura.da nu-i nimic alt rau sa nu fie.
Maestre Gibilan, ești din nou pe val în plină vervă. Așa-mi placi! E drept, nu mi-ar strica nițică vacanță, din păcate nu am timp acum, sunt foarte prins săptămâna aceasta într-o acțiune sectărească de racoleză de mare amploare
Reply With Quote
Vechi 02.06.2010, 00:40:25
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Maestre Gibilan, ești din nou pe val în plină vervă. Așa-mi placi! E drept, nu mi-ar strica nițică vacanță, din păcate nu am timp acum, sunt foarte prins săptămâna aceasta într-o acțiune sectărească de racoleză de mare amploare
bine baiete ia drujba baga benzina si ciopleste tot ce prinzi da pe ei daca e fraieri si sa-ti iei si megafon sa te aud din balcon cind te duci la racolat zbiara tare fi barbat ca alt fel nu se mai poate sa adui frate cu frate si cind grupul este mare sa le spui o cuvintare fratilor firtatilor dati mincare ratelor ca si ele va dau voua lapte brinza carne oua ar mai fi multe de spus soarele-i de mult apus mergem sa ne odihnim miine in forma sa fim ne luam iar megafonul sa auda tot afonul doar mai gasim un ogar sa facem din el sectar il scaldam il inbracam si in banca-l asezam uite asa mai frate draga noi formam o turma itreaga.
Reply With Quote
Vechi 02.06.2010, 00:51:06
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Ei, aici Maestre Gibi ti-ai dat proba de foc.
Nu degeaba am crezut in tine.

Frate Trice sunt invidios ca tie ti-a fost dedicata aceasta perla:

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul

Bine baiete ia drujba, baga benzina si ciopleste tot ce prinzi.
Da pe ei daca e fraieri.

Si sa-ti iei si megafon
Sa te aud din balcon
Cind te duci la racolat
Zbiara tare fi barbat

Ca alt fel nu se mai poate
Sa aduni frate cu frate
Si cind grupul este mare
Sa le spui o cuvintare:

Fratilor firtatilor, dati mincare ratelor
Ca si ele va dau voua lapte brinza carne oua
Ar mai fi multe de spus soarele-i de mult apus
Mergem sa ne odihnim miine in forma sa fim

Ne luam iar megafonul
Sa auda tot afonul
Doar mai gasim un ogar
Sa facem din el sectar

Il scaldam il imbracam
Si in banca-l asezam
Uite asa mai frate draga
Noi formam o turma itreaga.
Reply With Quote
Vechi 02.06.2010, 18:39:33
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul

domnule penticostal nu pot decit sa iti multumesc pentru ca ai venit si mi-ai impodobit casa si le-ai aranjat toate in ordine,umilul gibilan nu stia.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2011, 19:55:47
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul

Se pare că acest penticostal nu se crede mântuit, ci mântuibil.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti lore86 Nunta 19 19.12.2012 23:17:02
Atentie la sectanti Bogdan N Generalitati 21 02.06.2011 20:22:05
o sa fim considerati teroristi? knight2u Generalitati 3 28.10.2009 11:52:42
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie alecsandru Biserica Romano-Catolica 18 20.04.2007 19:46:05