![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In primul rand imi cer iertare frate Gibilan pentru socurile pe care fratii mei ti le-au produs prin lipsa lor de sensibilitate.
Sfantul Apostol Pavel le scria Corintenilor sa vorbeasca in limbi doar cate unul si un altul sa talmaceasca dar in unele biserici penticostale vorbesc toti deodata. Si daca asta as mai trece cu vederea, faptul ca, in prezenta unui musafir, pe langa ca vorbeau cu totii in alte limbi mai si strigau, este inadmisibil. Acum legat de modul in care eu fac diferenta: figurativ vorbind, diferenta intre o oaie si un lup imbracat in piei de oaie se poate face doar pe baza roadelor. Daca cineva care pretinde ca il urmeaza pe Hristos face fapte rele, propovaduieste o invatatura falsa, traieste in pacat, nu manifesta roada Duhului Sfant, atunci el este un lup. Dar a crede ca se poate deosebi usor cine-i lup si cine nu dovedeste doar o abordare usuratica a vietii de credinta. „Oricine nu-i ortodox roman” sau „oricine nu-i ortodox e lup” arata doar ce doza de sectarism au unii. Nu e chiar asa de simplu. Daca satan se poate preface intr-un inger de lumina fii sigur ca poate sa-si puna orice eticheta, inclusiv cea de ortodox sau penticostal. Last edited by penticostalulmantuibil; 01.06.2010 at 18:57:17. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|