![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vreau si eu citatul din constitutie unde scrie asta. Sau de oriunde vrei tu..realitatea demonstreaza ca nu e chiar ortodoxa...Poate doar 5%? Restul sunt niste oameni amarati fara Dumnezeu, pe care ii lasati sa se scalde in mizerie, ca doar au numele de ortodocsi si e suficient. Si va mai si suparati cand altii incearca sa ii ajute...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toate popoarele re-traduc Biblia in functie de transformarea limbii, e normal sa fie asa. Altfel ajungem sa nu mai intelegem mesajul Bibliei. Cea mai noua traducere in romana este facute de toate cultele, inclusiv cel ortodox.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
......................
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai normal ca ne suparam ca veniti si le bagati prostii in cap si ii aduceti la rataciri si mai mari.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
Ai editat mesajul ca sa nu se mai vada http://bibledbdata.org/onlinebibles/greek_translit/
Ce? Ai dat de ceva acolo care nu ti-a placut ?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
No, bun, eu am spus ce aveam de spus. Daca vrei sa fii extremist nu ai decat. Oricum ai sugerat ca abia astepti necazul cel mare sa mai poti ucide ceva oameni insemnati cu semnul fiarei.
Concluzionez spunand ca singura Biblie adevarata este canonul ebraic, restul sunt traduceri , oamenii au tradus cum au putut, nu e cazul sa ne certam pe traduceri. Putem verifica originalul eventual. Iar pentru trei cuvinte care nu ne convin nu e cazul sa ardem celelalte mii de cuvinte care au iesit din gura lui Dumnezeu. Sa fii binecuvantat! Am editat pentru ca nu vreau sa mai continui discutia. Dar ma bucur ca ai gasit link-ul . Ia si verifica. Mai studiaza si tu, ca n-o fi foc...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Pe fericiții întru adormire eroii, ostașii și luptătorii români din toate timpurile și din toate locurile, căzuți pe câmpurile de luptă, în lagăre și în închisori pentru apărarea patriei și a credinței strămoșești, pentru întregirea neamului, pentru libertatea și demnitatea noastră, să-i pomenească Domnul Dumnezeu întru Împărăția Sa." Voi, cei care nu sunteti crestin-ortodocsi, practic nu sunteti romani adevarati, pentru ca, desi traiti in Romania, v-ati lepadat de credinta pentru care au murit inaintasii nostri. Deci nu trebuie sa va duceti nicaieri, ci sa va veniti in fire, recunoascand Ortodoxia ca dreapta credinta. Desi bine zici ca Citat:
Voi credeti ca va indreptati catre Hristos, dar nu veti ajunge niciodata la El pentru ca "rătăciți, neștiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu".
|
||||
|
||||
![]()
Sa va relatez povestea cuviosului Iustin Popovici:
Odată părintele călătorea cu trenul, împreună cu câteva maici din mănăstirea sa. La o stație a urcat un ofițer cu niște soldați și le-a poruncit: - Coborâți din vagon, aici este rezervat pentru soldați! - Nu coborâm. Și noi suntem armată, și noi am luptat, a spus părintele. - Dar, tovarășe… – a amenințat ofițerul. - Eu nu sunt tovarășul tău, nu s-a lăsat părintele. - Ce-ai spus? – Ce-ai auzit. Ofițerul însă nu voia să se arate violent de față cu călugărițele. Până la urmă s-a așezat și au început să discute. Părintele Iustin îi spunea: - Sârbii ortodocși sunt adevărații sârbi. - Nu, tovarășe, eu sunt sârb, dar nu sunt ortodox, a replicat ofițerul. - Atunci prin ce ești sârb? - M-am născut pe pământul sârbesc. - Și boii se nasc pe pământul sârbesc și nu sunt sârbi, i-a răspuns părintele, lăsându-l pe ofițer fără replică. La fel si cu romanii
|
||||
|
||||
![]()
Citeam nu demult ca a incerca sa "deschizi ochii la credinta" unei persoane de alta religie este de fapt o mare ispita menita a te abate pe tine insuti / insati de la propria cale spre mantuire. Nu de putine ori discutiile de genul celei de fata au degenerat in insulte si rabufniri pline de manie ale participantilor.
Eu una sunt de parere ca trebuie sa ne iubim aproapele ca pe noi insine indiferent daca acest aproape e ortodox, protestant, catolic, etc. E drept ca multi oameni din jurul nostru nu se lasa cu usurinta iubiti ![]() Eu ma intreb, daca aici pe forum ar intra un martor al lui Iehova si-ar incepe sa faca prozelitism asa cum incearca si pe la usile noastre, pentru ca aceea este calea lui spre mantuire, n-ar trebui sa urmam si noi propria cale, iubindu-l ca pe aproapele nostru? Iertare si Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cartile lui Charles Diehl si alte citate | sophia | Resurse ortodoxe on-line | 7 | 08.04.2014 01:34:51 |
Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 17:37:10 |
Cartile oracol cu ingeri, un pacat? | AlinaEM | Generalitati | 38 | 14.03.2011 08:39:51 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 18:59:20 |
|