![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ca sa vedeti cat de stresata sunt, am uitat sa va spun ca obiectivul meu (dat de profa) este analiza influentei structurii organizationale asupra Managementului Resurselor Umane. Efectiv, oricat de mult m-as gandi nu imi vine nici o idee, dar poate ca dumneavoastra stiti. Mi-e si rusine sa va rog, ma simt ca o naiva care nu e in stare sa isi intocmeasca lucrarea de licenta. Stau si ma intreb pentru ce am mai dat la facultate daca nu reusesc sa o termin. Astept cu nerabdare sfatul dumneavoastra.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, stiu, si am sa te ajut cu mare drag! Te rog in schimb, nu-mi spune dumneavoastra si incepi a-mi spune simplu Valentina. Apoi da-mi un termen minim pentru a intra in ceva amanunte ca sa "punem inceput bun"lucrarii tale DEOARECE: 1. TOATA NOAPTEA AM STAT PE net 2. aCUM AM VENIT DE LA SFANTA LITURGHIE iar tu esti de doua ori norocoasa pentru ca inainte sa ma culc nu stiu de ce am intrat iar pe forum!! VEZI CA NIMIC NU-I INTAMPLATOR?! cE TREBUIE SA RETII ESTE DOAR CA AS AVEA NEVOIE DE CEVA ORE DE SOMN SI CE ESTEE SI MAI IMPORTANT CA AM SA TE AJUT CU DRAG NUMAI LINISTESTE-TE UN PIC SI MAI PUNE PE NET CEVA AMANUNTE ! Te pup si Dumnezeu sa ne ajute pe toti in toate cele Bune pe care le dorim a face! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multumesc, Callyope pentru sugestie, astept aceasta vacanta sa ma pot linisti/regasi poate intr-o manastire cu ajutorul lui Dumnezeu si apoi cu siguranta am sa vorbescv cu un duhovnic, dar acum daca as vrea sa fac acest lucru nu as putea spune decat tot "bal...bal.." Doamne ajuta-ne pe toti! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
- Stii ca orice intreprindere sau organizatie are la baza o S.O. (structura organizatorica) a carei reprezenTare grafica este ORGANIGRAMA. - S.O. poate fi supradimensionata sau subdimensionata (cum iti place tie-fie ai surplus de resurse umane fie ai un deficit de resurse umanee) - in ambele cazuri este vorba de un managEment defectuos care IMPUNE obligatoriu o reproiectare a structurii organizatorice avand la baza Principiul rentabilitatii economice..................bla...bla...bla...bla.. .. Ce te rog sa-mi explici in schimb, este care-i treaba cu foirmularul/chestionarul din ce episod al filmului face parte ? Scuze ca nu m-am prins dar chiar trebuie sa dorm un pic! |
|
|||
|
|||
![]()
am sa va pvestesc o istoriara,am copilarit cu doua fete,la un moment dat vietile noastre au luat alt curs.ele doua s-au calugarit una este la o mastire in apuseni ,iar cealalta despre care am sa va vb este la mastirea ghighiu,intatamplarea a facut ca dupa multi ani cand nu mai stiam nimic de ea,sa vina la mine la serviciu ,cu calendare,cartii bisericesti,iconite,cealalta maicuta a impartit iconitele iar mie mi-a revenit o iconita cu iisus hristos cand bade la usa,pentru a i se deschide,cu luna decembrie,lunain care m-am nascut,andreea,o intreaba pe o colega ,cine este fata de la ultimul birou,iar colega mi-a spus claudia ,maicuta intreaba de tine,.cand mi-am ridicat ochii din dosare si m-am uitat la ea,am spus tu esti andeea?ia mi-a raspus ,da eu sunt.o emotie puernica,si o fericire,mi-a cuprins sufletul .am facut schiimb de numere de telefon,vorbeam la telefon ,pana la un moment dat cand sunand o maicuta ,mi-a spus ca e la ascultate si nu poate vb sau in pelerinaje[trebuie sa va spun ca la vremea respectiva nu stiam ca este la mastirea ghighiu]
de multa vreme imi propusesem sa ajung la mastirea ghighiu. in aceea saptamna o colega a spus ca se duce la o biserica cu hramul sfanta paraschiva,si atunci iam rugat-o sa ia niste flori sa le duca sfintei paraschiva,tot atunci am avut misiunea ca sa zic asa sa vorbesc cu o mamica care avea copilasul bolnav si purta numele sfantuli''NECTARIE'' mamica fiind suparata pe sistem social .i-a vb de sfantul nectarie ,caare grija si il va proteja pe cel mic ca minuni se fac tot timpul si ca trebuie sa aiba credinta,mamica a plans ,i-am spus ca sfantul nectarie e cu cel mic tot timpul,si ca trebuie sa se roage neincetat .a venit si ziua de duminica, ploua si era rece .am ajuns la sfanta manastire ,am prins si sfintele daruri,si crezul ,si tatal nostru,.ploua marunt,dar era o ploaie linistitoare,ce aducea pace in suflet,cred ca erau peste 600 de persoane,am stat mai mult de45 de minute ca sa ma pot inchina la sfintele icoane.am plecat cu o pace si o fericire in suflet greu de scris in cuvinte. miercuri,venind de la servici la ora16 ce mi-a venit ,mi-am spus in sinea mea[ma duc sa ma tund] mama andreei este frizerita. era de serviciu,i-am spus ca am fost la mastirea ghighiu,si sunt fericita.am intrebat de andreea,si am aflat ca e la manstirea ghighiu,mi-au dat lacrimile.,va dati seama ca am fost acolo ,si poate am trecut una pe linga alta in multimea aceea si nu am vb m-a cuprins o emotie puernica ,noroc ca stateam pe scaun la tuns. mi-a propus sa ajung din nou la manastirea ghighiu intr-o zi sa stau la slujba ,si vorbesc cu ea deci minuni se intampla cine ar fii crezut ca mi se poate intampla asa ceva, sunt fericita poate chiar si acum cand va scriu ,undeva intrun colt de lume se intampla o minune , trebuie doar sa credem nimic fara dumnezeu |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1.Chestionarul Cred ca ar fi mai bine sa o iau cu inceputul si sa iti ca partea practica a lucrarii mele de licenta consta intr-o cercetare la firma S.C.DEDEMAN S.R.L., care este o firma de retail(vanzari). In primul rand trebuie sa spun ce cercetez, adica, mai precis, care este obiectivul cercetarii. Bineinteles ca obiectivul cercetarii mele este "analiza influentei structurii organizatorice asupra managementului resurselor umane". De aici, pe baza acestui obiectiv trebuie sa alcatuiesc doua ipoteze, ca dupa aceea sa pot realiza un chestionar de intrebari pe un esantion de 20 de persoane iar in functiile de raspunsurile lor sa pot trage concluziile. Nu stiu daca sunt inteleasa, dar cred ca ar fi mai bine daca am face schimb de id-urile de mess pentru a ne fi mai usor in comunicare( bineinteles, asta cu acordul tau). Eu am un model de licenta pentru partea practica, cam cum ar trebui sa arate, si poate ca daca ti-as trimite-o, ti-ar fi si tie mai usor. 2. Biblioografia Ca si surse de inspiratie pentru partea teoretica am folosit urmatoarele carti: 1. Managementul Resurselor Umane(manual de practica) - Michael Amstrong 2. Managementul personalului - G.A.Cole 3. Managementul vanzarilor - Bill Donaldson 4. Concurenta intr-o lume plata - Victor K. Fung 5. Managementul resurselor umane - Adriana Prodan 6. Management - Concepte si Aplicatii practice - Panaite Nica 7. Bazele managementului - Ion Dijmanescu Sper ca toate aceste informatii sa iti fie de folos si poate pe messenger o sa iti dau mult mai multe informatii de care ai nevoie. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru cine nu a citit va recomand cartea in care sunt prezentate viata,minunile si acatistul Sf.Nectarie plus invataturi.Este o carte rosie care costa in jur de 10 lei de la Editura Egumenita.Imi cer ca fac reclama dar interesul nu e acesta ci de a impartasi cu voi cartea.Pentru cei ce vor sa-L cunoasca mai bine luati cartea,nu veti regreta.Cartea se numeste:Sfantul Nectarie Taumaturgul.Doamne ajuta!Eu am citit viata si mai demult si acum in carte si am ramas profund impresionat de viata lui si sfaturile lui.Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca aveti nevoie de formularea unui chestionar, va ajut cu mare placere. Am lucrat 7 ani in studii de piata.
Doamne ajuta. Citat:
|
![]() |
Tags |
ana |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
minunile de azi | florintoro | Intamplari adevarate | 6 | 15.08.2021 00:03:20 |
minunile sf. nectarie | cosmin_82 | Intamplari adevarate | 140 | 17.04.2020 05:26:54 |
Minunile lui Iisus | Florin Liviu | Generalitati | 24 | 21.01.2011 21:47:33 |
|