![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu sunt de parere ca vietuirea fara oficierea Cununiei in biserica este cauza neintelegerilor voastre. Sigur, nu este bine sa vietuiesti asa. Eu cred ca nu trebuie sa dai buzna in biserica si sa ceri casatoria. Ai toate sansele sa duci o viata in neintelegere.
Eu sunt de parere ca mergi in biserica ca sa intaresti o intelegere, o iubire care exista. Nu mergi ca ea sa se nasca in urma casatoriei. |
|
|||
|
|||
![]()
Vreau sa mentionez si sa imi cer scuze ca nu am fost destul de explicita in primul mesaj, certurile, geloziile si jignirile provin din partea amandurora, nu numai din a lui.
Va multumesc mult pentru sfaturi, Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea multa sanatate! |
|
|||
|
|||
![]()
Pasii sunt simpli:
1. Nu mai stati impreuna, asta inseamna fara relatii intime. 2. Incepeti amandoi sa frecventati biserica, va spovediti. 3. Vedeti cum merge relatia o perioada, daca va intelegeti bine in urmatoarele 6 luni, un an poate, va casatoriti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Nimic nu poate inlocui crestinismul; nici toată cultură antică precrestină. Eu sînt de părere că apogeul Europei nu e la Atena, ci în Evul Mediu, cînd Dumnezeu umbla din casă în casă. Eu definesc strălucirea epocilor istorice în functie de geniul religios al epocii, nu în functie de isprăvi politice" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar pana la nunta duhovnicul mi-a fost aproape de fiecare data, caci nu a fost deloc usor. De asta spuneam ca nu e usor sa lasi pacatul... mai ales cand iei decizia de unul singur... dar se poate... si Doamne iti sta alaturi si traieste cu tine si te ridica mereu si mereu. E atat de bun!!!! Nu incetez sa ma minunez de bunatatea Lui, de rabdarea Lui, de dragostea Lui! Totul e sa indraznesti sa gusti putin si viata capata un cu totul alt sens iar relatiile incep sa treaca prin rugaciune. Si singura tragedie devine despartirea de Doamne. Slava Tie Doamne, ca ii auzi si pe cei din iadul cel mai adanc si ii scoti la lumina!
|
|||
|
|||
![]()
Atat de frumos ai povestit ! M-am topit tot !
Sa-ti ajute Dumnezeu ! PE TOTI SA VA AJUTE DUMNEZEU ! IUBESC SA TE IUBESC ! |
|
||||
|
||||
![]()
Reveniti la o relatie normala dpdv crestinesc pentru statutul vostru de necasatoriti. Si dupa ce veti reusi sa aveti acea relatie normala si cu Dumnezeu in suflet, abia dupa aia va puteti gandi la casatorie.
Daca va casatoriti cum sunteti acum s-ar putea sa fie si mai rau. Cum zicea cineva mai sus, casnicia fara Dumnezeu nu prea merge. De altfel nimic fara Dumnezeu nu prea merge, chiar daca pe moment pare posibil.
|
|||
|
|||
![]()
Ati inceput relatia cu stangul: relatii intime in afara casatoriei..Acsta inseamna nu numai pacat , ci si necazuri in cuplu, ceea ce voi deja aveti. Incearca sa revi la un statut decent de crestina.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un sfat urgent, va rog!!! | OmuBun | Generalitati | 6 | 17.12.2012 11:29:27 |
Nevoie de ajutor urgent | Mtcrysty17 | Generalitati | 34 | 13.02.2011 10:04:53 |
Urgent nevoie de rugaciuni | patinina34 | Umanitare | 6 | 30.06.2010 00:04:08 |
va rog cu un sfat urgent | ferrante | Nunta | 18 | 06.03.2010 17:05:51 |
Nevoie de ajutor urgent | costel | Umanitare | 3 | 12.01.2009 19:00:58 |
|