![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am impresia ca am in comun, cu multi de pe forum, urmatoarele:
P.S. Pe bune ca nu m-am gandit la nimeni in mod special. Vorbeam de mine, iertare daca se va simti si altcineva vizat :)) Last edited by penticostalulmantuibil; 10.06.2010 at 22:38:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Si mai avem cateva. De data asta pozitive. Mai toti credem in:
1. Trinitate |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte, in evanghelia dupa sfantul Ioan, Iisus spune foarte clar ca aceasta este viata vesnica sa Il cunoasca pe Tatal singurul Dumnezeu adevarat si pe Iisus Hristos pe care L-a trimis. Ori atata timp cat Hristos se cunoaste cu adevarat in Euharistie, adica in unirea credinciosului deplina cu El fara confundare, si atata timp cat sectarii nu au Sfanta Euharistie, devine evident ca sectarii nu au cunoasterea adevarata si deplina a Mantuitorului si nici nu o pot avea, pentru ca singuri s-au exclus de la masa comuniunii si de la Biserica cea adevarata. Pe de alta parte, credinta fara comuniune este o credinta searbada, care risca foarte usor sa se usuce si sa moara, daca nu este hranita de adevarata hrana care este Trupul euharistic al Domnului, si daca nu este adapata de adevarat bautura care este Sangele euharistic al Domnului si Dumnezeului nostru Iisus Hristos. Aceasta impartasire de Domnul este cea care mentine permanent adevarata relatie a noastra cu Iisus Hristos, si prin El cu Insusi Tatal. Lipsa impartasirii cu Domnul cel inviat si inaltat la ceruri, a impartasirii reale, sacramentale risca sa duca la o credinta moarta, formala, rationala, pietista. Inca o data, adevarata credinta in Iisus Hristos are nevoie de aceasta impartasire, de aceasta unire cu El pentru ca noi sa ramanem permanent in vita care este Hristos, si pentru a fi mereu hraniti pentru viata vesnica, care este Domnul nostru. |
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Deci, nu toate, ci niciunul dintre aspectele prezentate nu este comun.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Mihnea, vedeti ca am scris si unele mai "negre" cu o postare mai sus.
Poate ar trebui sa meditati profund asupra punctului 2. Ati tras-o de par pana au iesit toate strambe. Daca ati fi contestat un singur punct sau cateva si le-ati fi si argumentat serios v-as fi raspuns, dar asa am impresia ca doriti doar sa va dati in spectacol. Multe binecuvantari... Last edited by penticostalulmantuibil; 10.06.2010 at 23:32:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Mi-ati cerut ca atunci cand vorbesc cu dumneavoastra sa nu ma mai adresez cu "frate".
In schimb nu ezitati sa ma numiti: si E posibil sa fiti de varsta copiilor mei, poate nu v-ar sta rau sa fiti putin mai politicos. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|