Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.06.2010, 18:49:05
Atreides's Avatar
Atreides Atreides is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2009
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Legat de mandria de a fi cetateanul unei anumite tari, maestrul George Carlin(RIP) avea o vorba: a fi mandru de faptul ca esti roman/american/congolez/australian/strumf/martian=a fi mandru de faptul ca te-ai nascut cu o predispozitie pentru cancerul de colon.
Vechi 13.06.2010, 18:52:51
Scotianul
Guest

Implicit Sa nu uitam..

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
Poze Auschwitz>aici aveti poze
http://www.auschwitz.dk/id17.htm
va dau eu un exemplu de ce gasiti in ele>gramezi de copii ucisi.
http://www.emilieschindler.com/Children/Album1.htm
Continuati sa va uitati>munti de cadavre torturate
http://www.qualityinformationpublish...ppictures.aspx

Daca doriti pot continua si cu restul lagarelor de concentrare.Mai am si poze.Lista este lunga.L-am ales pe cel mai renumit prin bestialitatea sa.A fost cineva in vizita la Auschwitz?Stiti ce simti cand ajungi acolo si cand vezi acele...nu se poate spune in cuvinte.Oare ce simte un parinte cand isi vede copilul gazat sau incinerat pe jumatate viu?Stiti ca nazistii isi faceau inele din dintii de aur ai victimelor?Stiti cum se moare gazat cu Zyklon B?Aveti idee de acele chinuri?Stiti ce inseamnau experientele doctorului Mengele pe copii?Va imaginati macar ce le facea?Stiti ce fel de experimente facea pe pe nou-nascuti?

Aveti macar idee despre acele atrocitati?Stiti cum este acolo?Simti moartea in jurul tau.Vezi locurile inegrite de cenusa celor arsi.Aveti macar un vag sentiment despre Iad?

Cei care au facut aceste crime au fost niste gunoaie sadice,niste bestii fara limite,ca orice alti asasini si tortionari din istorie.Cei care ii sustin nu sunt cu nimic diferiti.Mi-se face scarba cand vad...ma opresc aici.

Poate nu am postat ce trebuia.ce ziceti de gramezi de copii ucisi?
http://photo-mond.t2i.info/weapons-w...zi-horror.html
Reply With Quote
Vechi 13.06.2010, 20:14:22
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de KittyNou Vezi mesajul
Holocaustul este o minciuna? Saracii de voi, mi se face mila in ce ati ajuns sa credeti ...
De ce generalizezi si atribui unei grup foarte larg de persoane o singura parere? Su i-ai intrebat pe toti si ti-au raspuns acelasi lucru?
Ma simt jignit de atitudiea ta.

Last edited by florinbrasov0; 13.06.2010 at 20:17:38.
Reply With Quote
Vechi 13.06.2010, 20:45:08
KittyNou KittyNou is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florinbrasov0 Vezi mesajul
De ce generalizezi si atribui unei grup foarte larg de persoane o singura parere? Su i-ai intrebat pe toti si ti-au raspuns acelasi lucru?
Ma simt jignit de atitudiea ta.
ma refeream la doriana si coplas
Reply With Quote
Vechi 13.06.2010, 20:48:52
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
ce ziceti de gramezi de copii ucisi?
Cele mai mari grămezi de copii uciși se adună în avortoare. În zilele noastre. În plin umanism. În democrație. În țări conduse de guvernăminte care trâmbițează despre drepturile omului. Auschwitz-ul nu e în Germania, cu 60 de ani în urmă. Auschwitz-ul este după colț. Acum.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 13.06.2010, 20:51:31
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de KittyNou Vezi mesajul
ma refeream la doriana si coplas
Te rog sa ma ierti pentru ca am inteles gresit.
Vechi 13.06.2010, 20:52:51
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Eu stiu ca a existat Holocaustul. Istoria o confirma, supravietuitorii o confirma, in Biblie au fost prezise astfel de incercari pentru poporul evreu.

Colaps e mai original. El si Becali viseaza o Romanie ca soarele sfant de pe cer si in afara de ea nimic.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 13.06.2010, 21:02:14
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Cele mai mari grămezi de copii uciși se adună în avortoare. În zilele noastre. În plin umanism. În democrație. În țări conduse de guvernăminte care trâmbițează despre drepturile omului. Auschwitz-ul nu e în Germania, cu 60 de ani în urmă. Auschwitz-ul este după colț. Acum.
Avortoare nu sunt copii ucisi. La livel biologic, pana la a douasprezecea saptamana (a treia luna) in embrion nu este nici o activitate cerebrala, deci nu poate simti durere, suferinta (si de asta nu se face avort dupa a 12 saptamana de gravidanta, ca sa evite suferinta in embrion) nu se poate misca, nu poate rade nu poate plange, nu este viata.
Opiniile sunt opinii, fiecare poate zice cea vrea, este legitim, dar va schimba legile biologiei.
Reply With Quote
Vechi 13.06.2010, 21:03:02
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Avortoare nu sunt copii ucisi. La livel biologic, pana la a douasprezecea saptamana (a treia luna) in embrion nu este nici o activitate cerebrala, deci nu poate simti durere, suferinta (si de asta nu se face avort dupa a 12 saptamana de gravidanta, ca sa evite suferinta in embrion) nu se poate misca, nu poate rade nu poate plange, nu este viata.
Opiniile sunt opinii, fiecare poate zice cea vrea, este legitim, dar nu va schimba legile biologiei.
Reply With Quote
Vechi 13.06.2010, 21:06:00
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
Post patriotism= rasism

Citat:
În prealabil postat de padrevicentiu Vezi mesajul
voi ce parere aveti? ca patriotismul are legatura cu rasismul? g=130
Nici una nici alta nu are legatura cu ce se dezbate pe acest forum nu inteleg de ce deviati de la subiect .
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre rasism... timeea89 Generalitati 11 27.11.2010 22:11:42
Patriotism & Ortodoxie eodor nastasa Generalitati 31 07.04.2010 12:20:20
Taranie si patriotism eduardd Generalitati 0 24.05.2009 10:02:44