![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Legat de mandria de a fi cetateanul unei anumite tari, maestrul George Carlin(RIP) avea o vorba: a fi mandru de faptul ca esti roman/american/congolez/australian/strumf/martian=a fi mandru de faptul ca te-ai nascut cu o predispozitie pentru cancerul de colon.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate nu am postat ce trebuia.ce ziceti de gramezi de copii ucisi? http://photo-mond.t2i.info/weapons-w...zi-horror.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma simt jignit de atitudiea ta.
Pedepseste-ne Doamne in viata aceasta si nu in cea viitoare. * Last edited by florinbrasov0; 13.06.2010 at 20:17:38. |
|
|||
|
|||
![]()
ma refeream la doriana si coplas
|
|
||||
|
||||
![]()
Cele mai mari grămezi de copii uciși se adună în avortoare. În zilele noastre. În plin umanism. În democrație. În țări conduse de guvernăminte care trâmbițează despre drepturile omului. Auschwitz-ul nu e în Germania, cu 60 de ani în urmă. Auschwitz-ul este după colț. Acum.
|
|||
|
|||
![]()
Te rog sa ma ierti pentru ca am inteles gresit.
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiu ca a existat Holocaustul. Istoria o confirma, supravietuitorii o confirma, in Biblie au fost prezise astfel de incercari pentru poporul evreu.
Colaps e mai original. El si Becali viseaza o Romanie ca soarele sfant de pe cer si in afara de ea nimic.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Opiniile sunt opinii, fiecare poate zice cea vrea, este legitim, dar va schimba legile biologiei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Opiniile sunt opinii, fiecare poate zice cea vrea, este legitim, dar nu va schimba legile biologiei. |
|
||||
|
||||
![]()
Nici una nici alta nu are legatura cu ce se dezbate pe acest forum nu inteleg de ce deviati de la subiect .
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre rasism... | timeea89 | Generalitati | 11 | 27.11.2010 22:11:42 |
Patriotism & Ortodoxie | eodor nastasa | Generalitati | 31 | 07.04.2010 12:20:20 |
Taranie si patriotism | eduardd | Generalitati | 0 | 24.05.2009 10:02:44 |
|