Citat:
În prealabil postat de idealist
Daca exista cineva la fel de interesat ca si mine m-ar interesa. Pe scurt doresc realizarea unui experiment in care moartea sa fie indusa unei persoane, pentru putin timp si revenirea sa se realizeze inainte de deteriorarea corpului.
|
ce aberatzii mai poti sa debitezi acolo!, mai 'idealist'-ule!... pai daca toti am fi in stare sa ne 'inducem' singuri moartea si sa hotaram cand si daca sa mai si 'revenim' inapoi in trup!... am fi fost cu totii 'dumnezei' pan-acuma, nu?! Nu avem noi vreo putere sau control asupra unor astfel de 'chestii'!... fenomenele de moarte clinica se intampla tot la vointza Bunului Dumnezeu, cand si acolo unde considera El necesar, si nu din vointza cuiva dintre fiintzele umane... astfel de 'experimente', sau cum vrei tu sa le denumesti, le 'incearca' numai dobitocii aia de yoghini si alti ratacitzi ratatzi si satanisti, iar atunci cand are loc 'revenirea' in trup, in urma dedublarii, se intoarce si cel putzin unul, daca nu o 'liota' (legiune) intreaga de 'incornoratzi (duhuri necurate adica) si devin posedatzi etc etc (si in cartea 'Marii initiati ai Indiei si Par. Paisie', mi's pare ca este mentzionat asa ceva, macar 'in treacat' daca nu ceva mai 'pe larg'/detaliat etc). M-ar mira daca s-ar gasi cineva dintre crestinii-ortodocsi (dar nu numai), suficient de nebun sau inconstient incat sa accepte sa incerce un astfel de 'experiment' (asta ca sa ma exprim aici in termeni politicosi)!...