Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.06.2010, 14:45:18
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de yawbaj Vezi mesajul
Uite ca oamenii de stiinta isi fac experimentele si calculele si fara ajutorul lui Dumnezeu.
Bagi mana in foc? Unii de pe aici L-au intalnit si nu va fi usor sa-i convingi .

Citat:
În prealabil postat de Panthera Vezi mesajul
Omul a creat pe Dumnezeu, si stai linistita, stiinta poate exista si fara divinitati imaginare.
Toata aceasta straduinta de a da o explicatie stupida unor fapte naturale vine doar din refuzul de a recunoaste ca exista cineva mai mare ca omul si omul nu e chiar buricul pamantului cum se crede. Prefera sa sustina ca e o stimata maimuta evoluata decat ca este ceea ce este de fapt, o creatura minunata, creata din dragoste si avand posibilitatea de a mosteni tot ce-i mai frumos in acest univers.
Dar, hei, succes in cautari...Fiecare gaseste exact ceea ce cauta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
fizicianul hawking iar se baga-n seama singur ! Radu32 Teologie si Stiinta 38 23.10.2010 18:53:08
Stephen Hawking - Nu Dumnezeu a creat Universul pisi Generalitati 263 30.09.2010 18:04:58
Ce puteti spune? Darkanian Generalitati 19 04.07.2010 23:14:35
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge yawbaj Teologie si Stiinta 1 23.06.2010 15:35:14
spune nu homosexualitatii sososoreeena Homosexualitatea 36 13.05.2009 11:29:02