Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.06.2010, 16:45:02
Lavrentiu's Avatar
Lavrentiu Lavrentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.09.2005
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Atentie! "Asa l-a creat D-zeu" nu e explicatie.
Care va sa zica daca explicatia nu e evolutionista atunci nu este explicatie.

Ca unul care are pretentia logicii, fii putin mai atent.
Reply With Quote
Vechi 23.06.2010, 16:51:35
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Aimalele mici au fost transportate de vajnicele nave spa(r)tiale apartinatoare de firma na(s)pa srl/sa/as/ltd, avioane cu motor, ghidate prin luneta spatiala huble(ou), care-i si mioapa, si cumunicate cu radiou' cu lampi model yj-48, made in uresese, si asistate la aterizare de maretu' centru hustonu' care-i isi mai zice si spa(r)tial, cu locatia direct in centru' lu' lacu' baikal'amour, unde sade cu maretie john&ivan cu casa pe'o ureche, etc, etc, samd, samd...dintr-o constelatie vecina care se intituleaza "evolutia"...blah...ptiu...ptiu...
Vechi 23.06.2010, 16:52:36
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
În fiecare zi aflăm lucruri fascinante despre tine andrei. Adică nici în potop nu crezi ?
Potop, care potop?
Pentru asa ceva iti trebuie dovezi care peste 7 000 de ani ar fi trebuit sa fie mai mult decit evidente( de ex. orase intregi fosilizate cu oameni cu tot, un fel de Pompei)
Unde-s alea colapsule?....iar 7000 ani masurat in adincime stii cit inseamna? :)))) citiva CENTIMETRII,...hai uite sunt mai generos... 2-3 METRII!..aaa deci unde sunt sutele de mii de cadavre inecate sub pamint.

Le-a luat cu El Dumnezeu? pentru ca credinta sa nu fie bazata pe DOVEZI?

Mai Colaps
Credinta consta in impartirea piinii cu aproapele tau pe care-l IUBESTI, nu in Potopuri si ploi cu pucioasa :).

Vezi tu ca Mintuitorul a stat sa convinga lumea de existenta Potopului si astfel sa se foloseasca de ignoranta lor de tarani sarmani?
NU!
Reply With Quote
Vechi 23.06.2010, 16:55:29
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Potop, care potop?
Pentru asa ceva iti trebuie dovezi care peste 7 000 de ani ar fi trebuit sa fie mai mult decit evidente( de ex. orase intregi fosilizate cu oameni cu tot, un fel de Pompei)
Unde-s alea colapsule?....iar 7000 ani masurat in adincime stii cit inseamna? :)))) citiva CENTIMETRII,...hai uite sunt mai generos... 2-3 METRII!..aaa deci unde sunt sutele de mii de cadavre inecate sub pamint.

Le-a luat cu El Dumnezeu? pentru ca credinta sa nu fie bazata pe DOVEZI?

Mai Colaps
Credinta consta in impartirea piinii cu aproapele tau pe care-l IUBESTI, nu in Potopuri si ploi cu pucioasa :).

Vezi tu ca Mintuitorul a stat sa convinga lumea de existenta Potopului si astfel sa se foloseasca de ignoranta lor de tarani sarmani?
NU!
Necredinciosule și necreștinule și mai presus de toate mincinosule! Spui că ești Ortodox dar negi Biblia! Nici un creștin din lume, nici o confesiune nu neagă Biblia! Îl faci pe Dumnezeu mincinos în față! Ar trebui să te alungăm de aici să nu avem de-a face cu minciunile și cu smintelile tale nesimțite!

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 23.06.2010, 17:03:46
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

S-au gasit resturile arcei lui Noe pe muntele Ararat:

http://www.stiri.gloriaprodeo.ro/?page_id=260

"La 28 aprilie 2010, resturile arcei au fost descoperite de catre o echipa de cercetatori chinezi si turci."

Mai multe poze aici:

http://whoyoucallingaskeptic.wordpre.../27/noahs-ark/
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 23.06.2010, 17:04:22
cocacoc cocacoc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Care va sa zica daca explicatia nu e evolutionista atunci nu este explicatie.
Vroia sa zica ca 3 cuvinte, din care unul un zeu, aruncate pe o tastatura (sau gura) nu reprezinta o explicatie.
Reply With Quote
Vechi 23.06.2010, 17:09:44
Banned

Implicit

Citat:
Spui că ești Ortodox dar negi Biblia!

Ar trebui să te alungăm de aici să nu avem de-a face cu minciunile și cu smintelile tale nesimțite!
Nu pe toata, ci doar anumite parti, ca doar nu este perfecta asa cum nimic nu-i perfect pe pamint.

Isterizarea ta sa stii ca nu duce la nimic bun
Reply With Quote
Vechi 23.06.2010, 17:12:36
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Nu pe toata, ci doar anumite parti, ca doar nu este perfecta asa cum nimic nu-i perfect pe pamint.

Isterizarea ta sa stii ca nu duce la nimic bun
Tot un necredincios smintitor rămâi. Ortodoxia nu este credință selectivă, ea este Adevărul Absolut!

Biblia este 100% adevărată. Dacă contrazici acest lucru, Îl contrazici pe Dumnezeu!

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 23.06.2010, 17:15:32
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Mai stim noi si pe altii (cu pretentii!) care-si zic ortodocsi si care nu cred ce scrie in Exod despre Moise & co. Deci fiecare cu credintele lui pana la urma...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 23.06.2010, 17:29:17
Banned

Implicit

Citat:

Biblia este 100% adevărată. Dacă contrazici acest lucru, Îl contrazici pe Dumnezeu!
Hmmm, da, dar se pare ca nu-l contrazic. Nu mi-a spus nimic ca l-as contrazice, CI CULMEA "obrazniciei" , din semnele pe care mi le trimite si simt in inima( de la El) si ce mi se intimpla in viata imi sugereaza ca sunt pe drumul cel bun.

Ca urmare, faptul ca TU sau alt OM imi spune contrariul ma lasa rece.

Tu cine esti ca prin isteriile tale sa incerci sa ma convingi?....:)))

Cred ca daca ai fi avut putere legionara si o mitraliera....nu mai continui :)))

Last edited by andreicozia; 23.06.2010 at 17:32:03.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! flying Teologie si Stiinta 1589 28.07.2020 23:49:47
De ce evolutionismul teist este o erezie? nadut Teologie si Stiinta 372 27.11.2012 12:41:07
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie colaps Generalitati 217 27.09.2010 14:37:40