![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici in sfintii vii nu-mi pun prea mare nadejde si nu le cer sa se roage pentru mine. Or fi sfinti, dar au si ei problemele si slabiciunile lor. Ma rog lui Dumnezeu, iar daca EL vrea ca sfintii sa se roage pentru mine le va spune El sa o faca. Imi imaginez ca as fi singura pe pamant si nu as avea sfinti. Ce as face atunci? Dumnezeu e intotdeauna langa mine. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by vidoveczandrei; 24.06.2010 at 19:11:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iată, stau la ușă și bat; de va auzi cineva glasul Meu și va deschide ușa, voi intra la el și voi cina cu el și el cu Mine. Celui ce biruiește îi voi da să șadă cu Mine pe scaunul Meu, precum și Eu am biruit și am șezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui" Apocalipsa 3:21.22 Desigur ca toata viata trebuie sa ne sfintim si sa ne rastignim firea pamanteasca.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
draga Doriana "domnul" asta Scararul e un prieten de-al lui Hristos (viata si minunile ce se fac prin alesii Lui ne incredinteaza de asta) iar noi vrem ca prietenii Lui sa fie si prietenii nostri ca asa e in familia lui Dumnezeu. comunicam unii cu altii, invatam de la cei care au ajuns deja acolo. daca noi, pacatosi fiind, ne rugam aici si acum si pentru ceilalti, nu crezi ca si prietenii Lui ajunsi deja acolo se roaga si pun cate o vorba buna pentru noi? Nu zic sa ai alta prioritate in afara lui Hristos dar ti se pare ca putem avea o relatie egoista cu Hristos, ceva de genul, "nu ma intereseaza prietenii Tai pe care ii ai dinainte, mama Ta si restul, eu vreau ca doar eu sa fiu al Tau"? asta inseamna ca tu esti singura in relatia ta cu Dumnezeu, Ioan Botezatorul iarasi, fiecare sfant sau simplu om la fel? Pai, Hristos asa a zis: ca El e vita iar toti ceilalti suntem mladitele. o mladita care la randul ei nu e in legatura si cu celelalte mladite, nu inteleg atunci cum comunica cu vita? fiecare mladita e cu vita ei? sfintii sunt deja mladite ale vitei, nu-i putem sfida. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Delia e o fata deosebita, inteligenta si inteleapta, dar asa vede ea lucrurile, cel putin deocamdata. Nu e cazul sa fiti atat de aspru, probabil si noi am merita uneori sa ni se zica asa si inca mai suntem iertati.
|
||||
|
||||
![]() cosmin, pentru ca esti o faptura creata de Dumnezeu, nu mi-as permite sa vad in tine altceva. iar cel care face rau altuia (cu cuvantul sau fapta), il zgarie pe acela dar se sfasie pe el insusi si prin asta raneste chipul lui Dumnezeu care e si in unul si in altul. ca suntem mai mult sau mai putin influentati de cel rau, asta nu e al nostru a da verdicte. o neclaritate. poate ne explica cineva, de unde reiese din invatatura lui Hristos atitudinea asta dusmanoasa fata de sfinti, El cel ce a zis sa-i iubim chiar si pe vrajmasii nostri si pe cei care ne blesteama ? ce sa intelegem, sa-i iubim pe vrajmasi? dar pe prietenii lui Hristos nu? o sa ziceti, da, da ii respectam si basta ya. dar a respecta pe cineva inseamna a fi intr-o relatie. iar relatiile evolueaza in bine sau rau, spre iubire sau spre ura. de ce dar fata de sfinti, respectul pe care il avem sa nu evolueze spre iubire ci spre sfidare? iar iubirea inseamna comuniune si comunicare. asta intelegem noi prin relatia cu sfintii. sa comunicam cu ei pe principiul - toti suntem mladite ale aceleiasi vite care e Hristos. cum putem face parte din familia lui Dumnezeu daca nu vrem sa vorbim cu ceilalti membri ai familiei? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
"Și aceasta v-o spun, fraților: Că vremea s-a scurtat de acum, așa încât și cei ce au femei să fie ca și cum n-ar avea. Și cei ce plâng să fie ca și cum n-ar plânge; și cei ce se bucură, ca și cum nu s-ar bucura; și cei ce cumpără, ca și cum n-ar stăpâni; Și cei ce se folosesc de lumea aceasta, ca și cum nu s-ar folosi deplin de ea. Căci chipul acestei lumi trece." 1 Cor 7:29-31 unde adaug eu "cei ce au prieteni sa fie ca si cum n-ar avea" :) Ma straduiesc, atat cat pot, ca Dumnezeu sa fie preocuparea principala a vietii mele, caci intr-un final voi ramane doar eu , singura inaintea Lui. Si atunci doresc sa imi spuna ca ma cunoaste. :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfidarea se realizează împotriva lui Dumnezeu căci El este un Dumnezeu "gelos" (Ieșirea 20,5) ce nu permite închinarea la alte persoane. Așa că e cazul să-ți reconsideri atitudinea: cui vrei să te închini? Singurului Dumnezeu; ori oamenilor, sfinților și îngerilor, sfidându-L astfel pe Dumnezeu? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|