![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga Dumitru, Dumnezeu este FIINTA. Am mai spus, a cere dovezi despre Fiinta, e ca si cum as cere dovezi despre propria ta existenta. E minunat ca Dumnezeu nu a creat lumea in asa fel incat sa-L oblige pe om sa creada in El. Lumea ii poate vorbi omului despre El, dar nu-l poate forta sa creada.
Un credincios nu are nevoie de argumente stiintifice pentru dovedirea existentei lui Dumnezeu, atat timp cat el simte prezenta lui Dumnezeu. Iar aceasta prezenta poate fi simtita prin credinta. Fara credinta Dumnezeu nu se descopera omului, si asta pentru ca are mult bun simt, nu da buzna in fiinta omului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar ea este perfectibila si va evolua si ea. Dar teoria creatiei? Sustinatorii ei sustin ca este perfecta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dupa Tot de ignoranta dai dovada.. Cum le stii tu pe toate si nu stiu de ce nu ai aflat de ele pana acum usor de fraierit o sa-mi pun mari semne de intrebare legate de capacitatea ta de intelegere Tu ti-ai propus sa bifezi toate erorile de logica? semi-retorica vii si-mi vorbesti de numarul jignirilor mele? Dar vad ca-ti place sa pozezi si-n victima, si in lup moralist. Cand ii explici unui om ceva nu vii cu aere de superioritate si apoi te astepti sa fii aclamat. Si nu stiu cate jigniri ti-am adus eu pana sa vii tu toate celelalte, exceptand-o pe prima. Nici nu-mi dau seama de ce te-ai simtit atat de atacat cand mi-am expus parerea cu privire la faptul ca evolutionismul mi se pare o bazaconie. Eram intr-un dialog cu tine si nu mi-am dat seama? Sau iar ai vrut sa faci pe desteptul si sa vii sa-mi explici in stilul propriu unui arogant ? Asa cum tie ti se pare absurda teoria din Biblie (care este totusi, printre altele, si o carte istorica; deci foarte multe lucruri din ea au fost confirmate intre timp), asa si mie mi se pare absurda teoria big-bangului si cea a evolutionismului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi-ai luat replica din tastatura! :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca din doua fiinte una evolueaza in altceva, nu inseamna ca cealalta dispare pur si simplu. Ea poate sa ramana asa cum este acum, tot la fel poate sa evolueze separat. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
|