![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu, au fost de milioane de ori mai multi. Cum unde sunt alea cu picioare? Tocmai aici este problema. Aceste fosile exista. Dupa cum am spus exista toate fosilele intermediare, in acest caz. Iar ceea ce s-a intamplat cu balena nu este doar o adaptare la mediu, o modificare minora. Este o schimbare totala a speciei. Spui ca modificarile sunt mici intr-un timp foarte mare. De acord. Dar acest timp este mare raportat la viata unui om. Evolutia se face, in general, cu pasi mici, chiar foarte mici, insesizabili in viata unui om. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by Laur28; 26.06.2010 at 11:18:39. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vezi ca intri in conflict cu creationistii ![]() Balenele nu si-au pierdut doar picioarele. Gandeste-te la un lup si apoi la o balena. Nu gasesti diferente? Ti se pare ca fac parte din aceeasi familie macar? Nu intelegi ca acest animal s-a schimbar cu totul? Era un animal terestru de talie nu foarte mare, care traia ca orice animal terestru. Si ce este acum? Un gigant al marilor, care nu seamana deloc cu ce a fost candva. Singurele lucruri care-i tradeaza trecutul terestru sunt respiratia si faptul ca sunt manifere. In rest? Mi se pare ca schimarea a fost ceva mai mare decat renuntarea la picioare. Nu crezi? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by Laur28; 26.06.2010 at 11:33:06. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Exista si fosila asemanatoare cu lupul, complet terestra, exista si fosila de talie mica si de talie mare, cum spui tu, si fosile semi-acvatice, si aia cu coada si aia fara picioare. Intelege, in cazul balenei exista toate fosilele intermediare. In ce priveste Biblia nu ai dreptate. Punctul de vedere al Bisericii este altul decat al tau. Mai e si traditia, sfanta traditie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Si daca aveau picioare, nu inseamna ca se trag din lup sau ca au trait vreodata pe uscat. Poate nasteau pe uscat si se intorceau in apa. Asta e altceva. Din moment ce nu au mai nascut pe pamant probabil ca picioarele s-au atrofiat si le-a disparut.
|
|
||||
|
||||
![]()
Tu nu vrei sa intelegi ca la vremea emiterii teoriei nu se stia de ADN. De ce nu intelegi ca copierea ADN-ului de la o celula la alta este precum copierea unui CD. De fiecare data pe noul CD se strecoara o eroare. Si facem 1 milion de CD-uri. Daca pana la al 999.999-lea CD, mergea sa vizionezi continutul, la ultimul ti se va bloca. Asa e si cu ADN-ul. Daca copierea caracterelor are loc eronat specimenul nu e viabil.
PS: In niciun caz nu se va naste un fluture. Last edited by Laur28; 26.06.2010 at 11:57:47. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Evolutia de care vorbeam s-a produs in milioane de ani, asa ca nu m-am contrazis, decat, poate, in mintea ta. http://www.stiintaazi.ro/index.php?o...2125&Itemid=78 http://www.stiintaazi.ro/index.php?o...d=78#yvComment Asta e ce am gasit acum, dar te poti documenta si singur daca te intereseaza. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am zis eu ca balena se trage din lup????? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
|