![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai o problema cu faptul ca moartea intaia este asemuita (in Sfanta Scriptura) cu un somn. Iti imaginezi ca este un somn precum motaiala de pe o banca din gara, in asteptarea trenului. Sau, poate ti se pare ca este asemenea somnului de la amiaza, pe care te obliga mamica sa-l dormi.
Stai linistita. Moartea intaia este un somn de o clipa (cel mort nu are constienta timpului). Acum ai inchis ochii si in clipa urmatoare ii deschizi in fata Mantuitorului. Citat:
Dupa cum ai sesizat, Domnul Iisus Hristos nu si-a incurajat ucenicii spunandu-le ca sunt nemuritori, si atunci cand vor muri de fapt nu vor muri ci vor merge automat in rai (fara sa mai fie nevoie de nici o inviere). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Cred ca ramane de vazut cat vom dormi. Da` stai asa...cine va dormi, de fapt? Trupul e putrezit, duhul separat de trup zici ca nu exista... ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Se stie. Cel mult o clipa (dupa perceptia celui ce moare).
Citat:
P.S. Te rog, descrie ce este acel "duh separat de trup" (despre care ai pomenit in postarea ta). |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=postasul.;264295]
Omul (sufletul viu) a fost facut din tarana si suflare de viata (Facerea 2:7). La moarte, tarana se intoarce in tarana si suflarea de viata (care nu este ceva constient) la Dumnezeu, care a dat-o (Eclesiastul 12:7). Si gata. Asta-i tot. Pana la INVIERE. [/qruotye] Deci nu doarme nimeni,de fapt...Doar dispar. Atunci de ce se insista pe somn? Este un om care a lepadat corpul fizic si a imbracat trup de slava.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Banuiesc ca si tu ai vrut sa faci referire tot la acest eveniment (revenirea Mantuitorului) cand ai scris despre "trupul imbracat in slava". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Scuze pt postarea dubla...
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|