![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca D-zeu nu exista si tu crezi, pierzi foarte multe. Cel mai important mi se pare faptul ca iti ratezi singura viata. Tu esti multumita sa crezi intr-un astfel de argument care este gresit? Cum adica nu pierzi nimic? Poate n-ar fi rau sa te uiti putin la capitolul nunti de pe acest forum sa vezi cate pierd altii din cauza unor reguli justificate de un zeu care eu spun ca nu exista. Acei oameni chiar n-au pierdut nimic? Si daca voi nu pierdeti nimic, de ce au preotii atat de mult de castigat in ipoteza ca nu exista D-zeu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa evolueze gravitatia??? :))))))) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ochiul uman e o minune de precizie si complexitate. Daca eu iti arat tie dulapiorul din baie si iti spun ca a aparut prin evolutie ma crezi? Si totusi este ceva simplu de realizat...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Lumea materiala se transforma, dar nu are cum sa evolueze. E chiar asa de greu de inteles? |
|
|||
|
|||
![]()
Si de ce nu s-au schimbat pana acum legile care guverneaza lumea? De cand e lumea E=mc2
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu e asa. Legile care guverneaza universul nu sunt Legi. Nu le-a stabilit nimeni. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu sunt Legi, ce sunt? Si , din nou, cum de raman neschimbate?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 30.06.2010 at 12:45:33. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am inteles ... vrei sa ma prinzi in corzi ... Raspunsul tau care este? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Ochiul e prea complex sa fi evoluat" nu e decat un apel la ignoranta. Dupa ce studiezi putin problema ai sa vezi ca nu e nicidecum un design inteligent la mijloc, si evolutiai ochiului este usor de pus in evidenta. Tu ai vazut doua ceasuri sa faca sex si dupa un timp sa iasa un ceas mai mic? Sau ai vazut un ceas divizandu-se? Asta-i marea diferenta intre diferitele tipuri de complexitati. Last edited by ai2; 30.06.2010 at 13:27:55. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
fizicianul hawking iar se baga-n seama singur ! | Radu32 | Teologie si Stiinta | 38 | 23.10.2010 18:53:08 |
Stephen Hawking - Nu Dumnezeu a creat Universul | pisi | Generalitati | 263 | 30.09.2010 18:04:58 |
Ce puteti spune? | Darkanian | Generalitati | 19 | 04.07.2010 23:14:35 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 1 | 23.06.2010 15:35:14 |
spune nu homosexualitatii | sososoreeena | Homosexualitatea | 36 | 13.05.2009 11:29:02 |
|