![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu are rost sa te tulburi pentru atat. Eu am spus ca nu exista spirit civic si de asta e vinovat si sistemul de invatamant ,copilul in clasele primare ar trebui sa invete sa fie mai saritor la necaz si asta se poate invata si la scoala. |
|
||||
|
||||
![]()
Ne-am obisnuit doar sa ne uitam la TV si sa avem ce povesti. Iar cand vine vorba de ajutoare dam din casa doar ceea ce trebuie aruncat la gunoi. Suntem penibili.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
e adevarat ca in Romania sunt multe manastirii si bisericii dar nu stim cati au acel suflet pe care Dumnezeu il vrea de la noi un singur lucru sa fii mai buni.....de asta a dat atatea pericope in care ceei de alt neam sarea in ajutorul cuiva dar in schimb evrei care aveau legea nu faceau acel lucru daca o sa iubim pe toti fie ei rai si ne vom ruga nu numai pt familie si cei dragi dar si pt cei nedragi si vrasmasi pt a fii iertati si pt toata lumea poate ar fii astfel..... dar suntem mult prea egoisti ne pasa numai de noi si de familia noastra iar daca dam ceva,cum spunea cineva tot pe aici ,dam tot ce nu mai avem nevoie nu dam cu drag..... eu am zis si ma repet ma invart intre oameni super credinciosi la litera legi dar la fapte sunt egal cu zero,da doar interesat si niciodata dezinteresat,ce am obesrvat e ca dau oamenii care nu prea vin la bis si nu au mare tangenta cu aceasta... nu cred ca Dumnezeu bate ci noi insini ne facem rau prin faptete noastre,pt ca Dumnezeu este IUBIREA INSASI si RABDAREA nu ar bate inca ne tolereaza multe dar faptele noastre.....am ajuns sa nu ne iubim intre noi crestini e destul de grav......si de aici noi singuri suntem raspunzatori daca ar fii sa facem ceva e sa ne schimbam noi fiecare pt ca lumea nu o putem schimba decat incepand cu noi a fii mai buni,mai smeriti cu INIMIA,si mai iertatori...si bunatatea fiecaruiea dintre noi va face sa fie astfel...... NU VOIES JERFA CI MILA.... |
|
|||
|
|||
![]()
ok, dar cei care fura statul? nu cumva din cz lor suntem unde suntem ca nu mai sunt bani la buget si-au ingenunchiar o tara intreaga si n-au nici pe dracu, ba chiar o duc f bine si voi psuneti ca au pacatuit aia din moldova, eu sunt nascuta in bucresti, mama la fel samd asta ca sa nu ziceti dc le tin partea celor din moldova, nu cred ca e mai mare pacatul acolo ca la putere. Dar Dzeu stie mai bine ce fac esi ce vrea de la noi ... nu stiu ce sa mai zic , nu vreau sa ma fac judecator dar parca uneori viat nu e asa dreapta, sunt si eu la fel de suparata ca toata lumea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Oameni buni,
Cand padurile sunta taiate ca iarba de ani de zile de suntem in pericol de schimbare de clima ireversibila (suntem singura tara cu desert din europa), cand nu se construiesc diguri, cand nu se iau masuri desi cu ani in urma s-a intamplat la fel, plus o alta serie de motive pur lumesti, cum puteti sa spunei ca asa a vrut Dumenzeu???? Pai DUmenzeu nu ne lasa sa luam atitudine contra furtului la care este supusa tara asta de 20 de ani??? Dumenzeu nu ne lasa sa ne consturim diguri???? Dumenzeu nu-i lasa pe aia care stau si se uita sa puna mana????? La fel cum Dumenzeu ne da dar nu ne baga in traista la fel cred ca pedeapsa lui Dumenzeu sta in spatele tuturor relelor din lumea asta. Daca aveam diguri, padurile la locul lor, daac toate masurile lumesti ar fi fost luate dar apa tot a venit si ne-a luat da, atunci putem vorbi de pedeasa divina, dar cand tu mergi in fundul gol pe strada si te miri de ce se utia lumea la tine...cred ca problema e in alta parte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
fiindca zicea cineva mai inainte ca se tot chinuie lumea sa faca diguri cand vine inundatia in loc sa faca primaria niste diguri nu zic ca in occident sau ca la catolici, ci pur si simplu civilizate. astfel incat sa nu se mai intample a doua oara. asa ca pana la urma si aici tot politicienii sunt de vina. asa ca e vorba de pacate, dar nu ale bietilor sinistrati. sititi ma gandesc ca astia care tot vin cu teoriile astea mustind de ura sunt niste manilpulari menite sa ii faca pe oameni sa se certe pe teme mici, numai ca sa abata atentia forumistilor de la problemele grave. si aceste probleme grave nu vin in nici un caz de la Dumnezeu. ci de putin mai jos. de la conducatori hoti si mincinosi. Last edited by Dragos - NL; 02.07.2010 at 13:38:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Matale nu te simti vinovat cu nimic? Chiar n-ai nimic sa-ti reprosezi? Inteleg ca ceea ce fac (daca fac ceea ce pare ca fac) este rau, dar pana la a le dori raul deja e o cale lunga.. Hristos a spus sa nu rasplatesti raului cu rau, oamenii aia ce rau ti-au facut sau chiar mai mult incat sa le doresti raul? Daca fac ceva rau, lor insisi isi fac rau in primul rand, cine te-a pus pe tine judecator peste ei ca sa-i osandesti? Sau sa intelegem ca la catolici se preda "evanghelia-osandirii-aproapelui-cu-toate-ocaziile-cand-ne-simtim-mai-breji-ca-el"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar teorii? Dar la reportaj nu te gandesti? Oare care o fi fost legatura intre reportaj si realitatea de la fata locului? Oare chiar de oameni ca sa mai inalte digul cu 20cm (infim!!) era cu adevarat nevoie? Dar de ani de zile de cand sunt inundatii si nu se investe nici un ban pentru amenajarea cursurilor de apa, nu se vorbeste nimic? Mie mi se pare o diversiune, ca lumea sa nu se mai gandesca la adevaratii vinovati pentru situatia asta, politicienii interesati sa fure din banul public in loc sa-l cheltuiasca in interesul celor care dau acest ban, astfel incat vinovati pentru situatia asta sa fie, culmea, tot sinistratii. |
|
|||
|
|||
![]()
Ignoranta, lipsa de profesionalism, relele intenii ale unor oameni din pozitii de conducere, sunt platite de fiecare data de alti oameni. Acest lucru ramane valabil si in cazul inundatiilor. Faptul ca s-au construit case la intamplare, fara o expertiza din perspectiva planificarii teritoriale, faptul ca padurile au fost defrisate dupa bunul plac, faptul ca nu s-au luat masuri de securitate (diguri, schimbarea cursului de apa) arata ca cea mai mare parte din vina apartine factorului uman.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
imi pare bine, ca cineva a sesizat in aceasta postare esenta esentelor problemei romanesti, restu sunt numai discutii si aruncare de pisica moarta la politicieni ! poporu de jos ce face ? calitatea lui cum e ? intrebarile astea le pun celor care se reped sa paseze intreaga reponsabilitate numai si numai la omaneii politici, pentru cvasi-falimentul tarii !!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
imi trebuie raspuns | icer82 | Generalitati | 1 | 24.02.2010 16:02:14 |
Imi trebuie o lamurire | luminitam | Generalitati | 10 | 14.07.2009 21:42:06 |
cum trebuie sa procedam??? | L.sorin | Generalitati | 11 | 05.07.2009 00:50:39 |
|