![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
insa nu ma deranjeaza,ca nu-s suparacios din fire ! ca si silogism logic aveti dreptate,fac o greseala sofistica-aici fiind un paralogism,adica o eroare voita- in logica se numeste : generalizare pripita ! Daca cu formalismul e clar, va intreb, oare situatia reala cum e ? si iara o intrebare firesca si logica : tara cine o face ,300 de pliticieni sau 22 de milioane de romani ??? orice tara e pe masura locuitorilor ei,ar fi o premisa logica clara ! deductiile sa le faceti dvs ! |
|
|||
|
|||
![]()
in opinia mea tara este facuta de conducatori.
altfel conceptul de putere nu ar mai avea sens in nici o situatie.
|
|||
|
|||
![]() ![]() Vreau sa va spun doar atat. Cuvantul unui copil de 14 ani. Cum mama aceasta este un forum crestin ortodox? Pai atunci ce e cu titlul acesta? "Asa ne trebuie"?? Oare cel ce a scris asa e dintre cei care si-au pierdut casa?? Sau doar isi da cu parerea de acasa din fotoliu? Nu poti spune unui om cazut deja, asa iti trebuie!! Ii spui, dar dupa ce il ajuti sa se ridice ca sa poata intelege de ce s-au intamplat acestea. Altfel il aduci in pragul deznadejdii si nu va folosi nimic din acest necaz. Da, am vazut la TV cum oameni batrani spuneau, ehhh asta-i viata! La unii mai rau la altii mai bine. Nu ma interesaza sa ajut, punga-i goala! Mai, nu ai nimic da macar RUGACIUNE! Dar daca nici de asta nu ai...atunci Domnul cu mila! Nu spun ca nu aveti dreptate sa fiti maniosi! Si eu sunt! Chiar ma bate gandul sa plec din tara asta pentru ca am obosit! Dar chiar si asa, nu am dreptul sa imbrancesc mai tare un om cazut in loc sa il ajut sa se ridice intai! Ce facem noi ca sa ii ajutam pe cei napastuiti? Stam si dezbatem pe un forum cum ar fi trebuit sa se comporte ei in fata apelor.. Oare nu ne dam seama cat de penibili suntem? Cu ce ne detasam fata de cei pe care ii criticam? CU CE? Si ei si noi dam sfaturi nu ajutor concret! Cu ce suntem mai buni decat ei? Cu ce? Daca procedez asa....nici macar Crestin nu ma pot numi! Last edited by eduardd; 05.07.2010 at 09:07:00. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si ca sa fiu putin rau, ca asa vad ca se poarta pe topicul asta, calitatea poporului este asa cum este si calitatea conducatorilor. Noi i-am pus in frunte, nu s-au urcat singuri. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E usor sa-i critici si sa le scoti ochii. Si daca ar fi sa fiu putin sarcastic, oamenii aia care stateau degeaba erau mai isteti decat aia care faceau un dig de cativa zeci de cm: ce poate sa faca un dig din saci de nisip in fatza unui debit infernal de apa? Daca ar fi fost sa se faca ceva, trebuia facut cu mult timp inainte sa vina apele. Si nu de catre oamenii de rand, ci de catre cei care administreaza tara asta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In ce priveste acei sateni care stau cu mainile in san, sunt o realitate peste tot. Sun victime ale de-Dumnezeirii practicata de comunisti. Daca nu mai e Dumnezeu dispare si bunul simt, si dragostea, si speranta etc etc
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unde stau ai mei la tara e panta. Cand ploua vine destul de multa apa. Ai mei au construit cu forte proprii un sant pe care l-au betonat si prin care apa inconjoara curtea lor si gradina si se duce in drumul ei la vale. Vecinul din vale nu a vrut sa faca si el un mic efort, NU! in loc a venit pe ascuns impreuna cu alt vecin - un betiv si ala si a incercat sa le astupe la ai mei santul ca sa le fie inundata curtea la ai mei si sa nu se duca apa prin sant. Au murit acei vecini si Dumnezeu sa-i ierte ca mari dobitoace au fost si unul si celalalt! Eu de ceva timp cand vad cadrele alea la tv schimb canalul si-mi vad de treaba! Da, mi-e mila, dar nu de ce li se intampla ci de starea in care au ajuns! Eu daca as fi astia cu ajutorul as face in felul urmator: va dam ajutor dar la fiecare om voluntar, pompier etc va trebui sa veniti si voi cu cel putin 2 oameni ca sa participe la lucrari. Venim cu materiale, utilaje etc dar sa veniti si voi cu forta de munca! Nu veniti voi in intampinare nu venim nici noi!!! PA! Altfel e vorba aia: prostul moare de grija altuia! Ati observat ca in cadrele alea pe la tv arata mai mult femei cu casele inundate?? Femei de 30-40 de ani cu copii proaspat ploditi si barbatii lipsesc cu desavarsire! Unde sunt?? La crasma? Dorm beti in casa? Unde sunt? Acuma fac rau ca-i judec dar uneori e greu sa te abtii...Doamne iarta-ma!
|
||||
|
||||
![]()
Acum stateam si ma gandeam la ce am vazut acum cativa ani buni prin reportaje, pe internet. Pe undeva prin Romania, prin nu stiu ce comuna o Sfanta Icoana a Maicii Domnului lacrima; deabea acum inteleg sensul cuvintelor unei calugarite care avuse un vis in care ii spunea Maica Domnului plangand, sa ne pocaim noi romanii.
Iar noi romanii nu ne-am pocait, si uite cum val dupa val, apa loveste, guvernul loveste, pacat.... mare pacat, caci stiu ca suntem oameni buni in adancul sufletului, stiu ca avem o tara extraordinar de frumoasa, stiu ca suntem un popor crestin ortodox. Haideti sa luam aceasta pedeapsa a lui Dumnezeu inspre bine nu inspre rau, au murit oameni, poate o sa mai moara din cauza inundatiilor, doar istoria se repeta dar cred ca Dumnezeu pe pedepseste pentru ca ne iubeste si vrea tot binele pentru noi, vrea sa ne intoarca pe calea cea buna. Stiu ca este nedrept sa spun lucrurile astea dar stie cineva oare care sunt planurile lui Dumnezeu?..................... Sa traim cu speranta ca bunul Dumnezeu ne va auzi rugaciunea, plansul si suferinta din suflet si va opri apele. Sa speram ca noi romanii ne vom intoarce din nou la adevarata credinta ortodoxa, o vom respecta si ii vom face cinste prin post si rugaciune, atat cat poate fiecare. Doamne ajuta si Maica noastra Sfanta Fecioara Maria sa ne ajute sa trecem cu bine peste aceste probleme. P.S.: Uite ca a inceput din nou sa ploua. Brasov, 05.07.2010, ora 12:21 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tocmai am citit pe pagina web a unui ziar ca Dunarea a atins cea mai inalta cota de inundatii din instorie: 672cm. Digul are in jur de 1000 si au spus ca e posibil sa il depaseasca. Daca o sa iasa Dunarea o sa fie prapad. Acolo cine mai e de vina? Omul care sta langa Dunare? |
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut la Tv cum in Galati se construia un dig. Sac cu sac, ca sa nu intre Dunarea pe sosea. Cei ce-l construiau au fost intrebati ce pot face galatenii. Raspuns: "Sa vina sa ne ajute. Pana astazi nu s-a prezentat nici un voluntar."
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
imi trebuie raspuns | icer82 | Generalitati | 1 | 24.02.2010 16:02:14 |
Imi trebuie o lamurire | luminitam | Generalitati | 10 | 14.07.2009 21:42:06 |
cum trebuie sa procedam??? | L.sorin | Generalitati | 11 | 05.07.2009 00:50:39 |
|