![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu ai inteles aluzia mea. Cei care se ocupa cu administratia au fost avertizati si trebuiau sa-si puna semne de intrebare in legatura cu digul ala, avand in vedere ce s-a intamplat in ultimii ani. Trebuia sa fie inaltat si consolidat digul dinainte, si nu cu saci de nisip. Ai si tu dreptate, insa nu-i mai ataca doar pe oamenii de rand.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu nu pricep. bai frate voi ganditi inainte... sau dupa?...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dragos, toti oamenii sunt la servici, 24 de ore din 24 si nu exista cine sa ajute...am inteles...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pai daca tara nu produce ( apropo,parca importam 75 % din alimente !!! nota bene !~),cum pot sa existe bani,care sa fie alocati la inundatii sau la prevenirea lor ??? Daca consumam ca popor mai mult decat producem,de unde sa avem bani ??? Taranul nu stie cum sa fuga de la tara,la oras ! Ferme agricole, si crescatorii de vaci si oi nu se inghesuie mai nimeni sa faca...desigur ca se fac cu o munca uriasa si plin de balega toata ziua, si nu stand la bloc in fata tv-ului,cu berea in fata ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
apare foarte clar de ce tara e saraca, si nu se dezvolta economic si material suficient ! |
|
||||
|
||||
![]()
Daca sistemul de educatie este praf, daca sistemul medical este praf, daca sistemul pentru siguranta oamenilor este bun de aruncat la gunoi, daca cei care conduc aceasta tara sunt niste incompetenti, cum ai vrea ca oamenii care ies din scoli sa aiba un punct mai larg si corect de vedere in ceea ce priveste munca? Da, sunt de acord ca multi romani prefera sa toarne tuiculita pe gatlej si sa-si bata nevasta ca nu le-au facut de mancare, decat sa munceasca, insa tragic este ca cei care vor iesi de pe bancile scolilor, cei care reprezinta viitorul tarii nu arata mai bine decat cei de azi, ba din contra.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ce zice stanga comunista ? axioma : omul se educa prin scoala,deci scoala rezova orice in societate,pt ca scoala modifica omul ! ce zice dreapta nationalista de tip fascist ? axioma : spiritul etnic si insusirile ereditare ale unui popor fac de fapt calitatea lui, si ele dau tipul de educatie pe care o aplica cetatenilor ! daca adevarul ofi la mijloc,intre cele doua nu stiu, dar tare imi e frica ca e mai adevarata a doua ! adica, namtul ai tot naemt, tiganul tot tigan, oricate scoli ar face ! e o morala populara ardeleneasca ! a nu se intelege ca trebuie sa discriminam pe careva ! |
|
||||
|
||||
![]()
Mai pacat, de oamenii aia de au murit inecati...Trebuia sa-si monteze singuri siteme de avertizare in timp util, si, mai trebuia sa consolideze/construiasca digul singuri, singurei...Mai, terminati odata cu mentalitatea, bla, bla, puturosenia proverbiala, samd, mai, statu' ce face ? A ? Unde se "ushcesc" banii din taxa si biru' dat de roman ? Care mai este motivatia existentei acestui "stat", daca el nu face nimic ? Ce este "statul" asta despre care vorbiti ? Nimic mai, o simpla abstractiune care slujeste "elitei politice"(ha, ha, adica derbedeilor, oportunistilor si banditilor). Cereti de la omul simplu, ce mai ? Ce ? Sa faca autostrazi in voluntariat, sa o faca pe chirurgii voluntari, isu-isti voluntari, si Dumnezeu mai stie ce...Mai pestele de la cap se'npute, si v-o zice un "galatean" care stie ce-i aia peste...Nu sunt voluntari la dig in Galati, sa o credeti voi mai, sunt, si sunt multi, numa' ca nu dau bine la tv, ca-l "inerveaza" pe marinaru' de-i cocotat la Cotroceni in scaunu' domniei...ca de, nu l-au votat, si na' asa le trebe', sa dea Danubiu peste ei, sa-i inece, mama lor de bolsevici, galatenii astia...Mai trezirea, ati pus in domnie niste naparci, tradatori de neam si tara, da nu-i bai, poate invatati ceva din toate astea...Mai, a cui ii tara asta ? A ? Nu cumva este a romanilor, a tuturor romanilor ? A ? Io zic ca da, asa ca, mai baieti si fete, cred ca-i timpu' sa o luati indarat, si sa va manifestati ca si stapani de tara, nu ca niste slugi...Hai, ca din genunchi se vede doar bombeu' lu' bocancu', din picioare, mai, se vede ceru'...chiar daca bate vantu' printre zdrente.
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 07.07.2010 at 00:45:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S.: scuze daca msjul e offtopic |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poate ca o mana de romani nu or fi lenesi, la fel ! dar grosul,dar masa ? aia care se uita la otv, aia care asculta manele,si la tara si la oras...cu aia cum e ? ,aia care mergand la iarba verde arunca gunoaie peste tot ,utiand sa se arunce si pe ei...(facand o gluma ! ) cu aia cum e ? Romanu care trece pe linie continua, cand trecerea e la 100 de pasi ( vorbesc ca si sofer), nu are el sadit in mental,ca e bine sa scurtircuitezi, adica, sa fentezi,ca sa ajungi mai repede, sa castigi mai mult ! E ceva putred frate, in danemarca ! Se vede de la o posta ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
imi trebuie raspuns | icer82 | Generalitati | 1 | 24.02.2010 16:02:14 |
Imi trebuie o lamurire | luminitam | Generalitati | 10 | 14.07.2009 21:42:06 |
cum trebuie sa procedam??? | L.sorin | Generalitati | 11 | 05.07.2009 00:50:39 |
|