![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai stai sa vedem, ca tu spuneai ca nu esti de acord cu acest adevar. Spuneai ca e vorba de alta carte...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
deci iata ca traditia are un rol extrem de important din moment ce Sfantul Iuda si Sfantul Pavel citeaza in Noul Testament din carti care erau doar in traditia evreiasca. iata cum elemente doar din traditia evreiasca pentru noi ajung sa aiba valoare scripturistica. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Sfantul Pavel se refera la cartea ne-canonica Ianes si Iambres (II Tim. 3:8) când numeste pe vrajitorii de la curtea lui Faraon.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai mult, cartea lui Iane si Iambre a fost scrisa pe baza a patru manuscrise care contin contradictii intre ele. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 20:51:45 |
| BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 22:07:28 |
| Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 22:35:34 |
| Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 23:03:42 |
|
|