![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai vezi, tocmai asta este problema... Fat-frumos e doar un personaj din basme... Barbatii reali sunt oameni cu probleme, cu griji, cu defecte, care au nevoie poate de cineva care sa-i iubeasca si sa-i accepte asa cum sunt. S-ar putea sa ajungi sa-l salvezi tu pe print, in loc sa te salveze el pe tine :) Trebuie sa ai in vedere si acest lucru... Cu putina imaginatie, eu cred ca broscoiul poate fi prefacut in print fermecat :)) Si nu te mai gandi atat de mult la tine! Tot spui: eu sa fiu fericita, sa ma faca pe mine fericita, ca si cum te-ai pune pe tine pe primul plan. Ca sa-ti gasesti fat-frumosul trebuie sa spui: el sa fie fericit, cum sa fac sa fie el fericit. Nu e mult mai bine asa? Gandeste astfel, si-l vei gasi...iti spun eu, pe cuvant de inger. :))
Last edited by Micael; 06.06.2010 at 23:34:39. |
|
|||
|
|||
![]()
pai intrebi la secretariat....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
dati-mi si mie niste sfaturi.Daca ma rog sa il intalnesc pe cel potrivit mie tb sa merg pe drumul obisnuit al meu,adica:serviciu,casa,iesiri cu prieteni sau tb sa caut eu pe net,reviste,cluburi,locuri publice?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi s-a mai intamplat mai demult sa intalnesc pe cineva prin colegi de scoala pt ca nu eram pregatita si imi pare rau acum.Dar asta este.Eu cred ca persoanele care merita le gasesti prin locurile pe care le frecventam de obicei sau prin apropiati.Pe net,cluburi de obicei intalnim persoane care vor sa se distreze.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
si mai este ceva.acum ceva vreme m-am rugat sa imi intalnesc alesul asta insemnand:sa ii placa cum gandesc,temperamentul meu,fizic si mie sa imi plca la el aceleasi lucruri si sa ne potrivim din toate punctele de vedere.si am gasit pe cineva.sau asa cred,dar i-am dat cu piciorul fiindca nu eram pregatita.ma gandesc ca daca o sa intalnesc pe altcineva si nu o sa mearga,o sa zic mereu ce ar fi fost daca eram cu el?ce ar tb sa fac?
sa ma rog pt el? |
|
|||
|
|||
![]()
sau sa imi vad mai departe de drum.adica cu cine intalnesc acum
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De unde sa stie o maicuta ce trebuie sa faca un om din lume care doreste casatoria? Nu amestecati traseele...manastirea e cu treba ei, casatoria e cu treaba ei. Daca vrei un sfat intreaba-ti duhovnicul care ar fi indicat sa fie preot de mir. Iar daca vrei si parerea mea Florinna: atunci cand lipsurile lui vor fi completate cu dragostea si calitatile tale, iar lipsurile tale vor fi completate cu dragostea si calitatile lui, si cand absolut tot ce faceti este impreuna si reciproc acela iti va fi alesul. Dar pentru asta, atunci cand intalnesti pe cineva va trebui sa ai un timp in care sa va si cunoasteti cat de cat. |
|
||||
|
||||
![]()
Exact ! Viata merge inainte , si foarte important este in a invata din erorile sau greselile facute in trecut , pentru ca nimic nu este intamplator , iar fiece clipa ce trece ne aduce cate o lectie , cate un strop de intelepciune , ne maturizeaza , ne caleste si ne intareste in cele ce-or veni . Doamne ajuta !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iti spun eu un motiv mai potrivit pentru situatia din Israel de acum 4 milenii: O femeie care preacurvea avea destule sanse sa ramana gravida si sa strice neamul cu un copil care nu se stie al cui era. Daca ai citit Biblia sti cat era de importanta pentru evrei semintia careia apartinea un om. Rolul de baza al femeii era sa faca copii, pentru evrei fiind o datorie sa continue neamul pana la venirea lui Mesia. Era o mare rusine pentru o femeie sa fie stearpa, pentru ca nu asigura supravietuirea semintiei. E de inteles ce se intampla daca se amesteca samanta. Desfranarea nevestei anula scopul familiei. Si tot daca ai citit Bibia ai cunoaste faptul ca evreii nu erau deloc ingaduitori cu barbatii care curveau. Daca erau prinsi in flagrant, si el si femeia erau ucisi cu pietre (deci egalitate). De la Hristos incoace si o femeie si un barbat pot cere divortul in caz de adulter, dar mai bine este sa ierte. Practica arata ca barbatii sunt mai pacatosi si femeile mai iertatoare. Last edited by cristina2012; 07.07.2010 at 14:58:33. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alesul | Anna | Nunta | 213 | 07.11.2017 18:40:17 |
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii | Man Teo | Generalitati | 15 | 15.08.2011 19:17:52 |
cum putem stii care este voia lui Dumnezeu? | skicolour | Intrebari utilizatori | 13 | 18.01.2011 14:12:28 |
|