![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Iti dau voie, poti sa razi cat vrei ca asa face si dracu de voi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai Cristina, Domnul a zis un lucru: "Și dacă iubiți pe cei ce vă iubesc, ce răsplată puteți avea? Căci și păcătoșii iubesc pe cei ce îi iubesc pe ei." Asa ca cel ce ii iubeste doar pe ai lui nu e diferit de un pacatos. Si nici rasplata nu are.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
“De omul eretic (sectar) după întâia și a doua mustrare depărtează-te” (Tit 3, 10). Pe omul sectar după mustrare îl părăsești și-ți este ție ca un păgân.
Când este vorba să-l ajuți pe fratele tău, ajuți pe orice om din lume, e în boală, se îneacă dă-I mâna, e în primejdie ajută-l, dar când este vorba de credință îl urăști, căci ei sectarii urăsc adevărul. Hristos a zis: “Eu sunt calea, adevărul și viața!”. Iar în psalmul 138 se spune: “Pe cei ce Te urăsc pe Tine, I-am urât” și zice Psalmul: “Cu ură desăvârșită I-am urât pe ei, căci neprieteni mi s-au făcut mie”. Pentru că ei urăsc adevărul n-avem voie să-I iubim. In privința credinței nu discutăm, îi spui așa: “Mai, eu discut cu tine cel mult odată, de două ori, pe urmă îmi ești păgân și vameș!” Ei zic, că sunt frați cu noi. Eu nu sunt frate nici cu lupul, nici cu câinele, nici cu porcii, nici cu lupii îmbrăcați în piei de oaie, nici cu leii, nici cu vulpile, eu sunt prieten numai cu oamenii, voi sectarii nu sunteți oameni. Voi sunteți draci fără de coarne, că voi căutați să distrugeți Biserica și să-i rupeți pe oameni de la ea, ca să-I duceți în iad. Măcar dracii au coarne, iar voi nu aveți deși faceți ca ei.
|
|||
|
|||
![]()
Te simti mai bine, Cris? tocmai ai confirmat ca si parintele Cleopa s-a purtat ca un pacatos si si-a pierdut rasplata.
"Și dacă iubiți pe cei ce vă iubesc, ce răsplată puteți avea? Căci și păcătoșii iubesc pe cei ce îi iubesc pe ei." P.S. Crede-ma, ura si fanatismul i-or sta bine lui fight sau parintelui X, dar nu si tie. Fanatismul nu are nimic feminin in el. Doar urateste omul.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 07.07.2010 at 20:57:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu cred. Citeste mai atent. Desigur, tu nu ai cum sa o vezi fanatica. Pentru ortodocsi suntem plini de dragoste ortodoxa. Dar ceilalti nu sunt nici macar oameni. [oare cine ne da reptul sa spunem asa ceva?]
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
zici:"multumesc nu imi trebuie",dar daca insista zici ca "sunt ortodox, si lasama in pace mergi alt undeva".Cartile alea a neoprotestantilor nu sunt bune deoarece sunt pline de erezii,dar tu crestina mergi la preot ca el iti este prieten.Daca cineva vede cati faci Cruce e problema lui daca sa indepartat de Biserica,lasa-l si mergi mai departe sau mai bine dute in biserica e protectoarea ortodocsilor.
|
![]() |
Tags |
doamne ajuta |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cartile lui Charles Diehl si alte citate | sophia | Resurse ortodoxe on-line | 7 | 08.04.2014 01:34:51 |
Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 17:37:10 |
Cartile penticostalilor | Neonila | Generalitati | 183 | 29.10.2010 23:55:46 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
|