![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate este un simplu crestin care, din dragoste pentru Dumnezeu, pazeste poruncile sale (inclusiv porunca a patra). "Cãci dragostea de Dumnezeu aceasta este: Sã pãzim poruncile Lui" (1 Ioan 5:3). Sunt si ortodocsi pazitori ai zilei a saptea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta e o exprimare care poate da de furca unui neinitiat, dar stiu ce ai vrut sa spui. Intrebarea ar fi, crezi ca Hristos traieste numai in crestini, sau poate sa isi faca loc si in sufletul altora care n-au citit un rand de Scriptura sau poate n-au vazut biserica in viata lor? Ma intereseaza ca sa vad cum percep diversi crestini pe cei din afara.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sper ca nu insinuezi ca numai neoprotestantii se impartasesc cu Hristos astfel incat viata lor sa fie schimbata in bine. Evident ca sunt ortodocsi care merg pe drumul vietii impreuna cu Hristos. Atat la NP cat si la ortodocsi, sunt unii la care este doar o formalitate impartasania, e treaba lor, sa fie sanatosi, numai ca Mantuitorul a zis "Sa faceti asta, in amintirea mea" parafrazez din memorie. Nu e putin lucru. A mai zis sa ne spalam si picioarele unii altora, dar cine mai face asta. Daca nu ma insel se practica intre unii preoti, astept pe cineva sa imi confirme si in cadrul unui cult NP, nu stiu exact care. |
|
|||
|
|||
![]()
Postasule, asa e cand ti-o cauti cu lumanarea. Cand vezi ca nu ai cu cine sa discuti, te retragi, nu ai facut-o, ceea ce imi spune ca intr-un fel ai vrut sa se ajunga aici, sa-l faci pe unul care se crede mare apologet crestin sa dea pe afara. Pe viitor mai multa atentie in alegerea partenerului de discutie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|