![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Într-adevăr, dragă doamnă, m-am pripit să ofer explicații și subtilități, mai mult sau mai puțin intelectuale, unui păcat evident! Îmi cer iertare dacă v-am rănit sentimentele de iubire creștinească. Problema e mult mai simplă, dragă doamnă. Țăranii ardeleni au o vorbă: "S-o buiecit de atâta bine" sau "Îi buiacă de atâta bine". Da, doamnă, unii abia au din ce trăi și se bucură de fiecare moment al vieții, sunt persoane cu handicap, sunt persoane cu probleme mari și nici nu le trece prin cap gândul sinuciderii, în timp ce alții (prin filiera VEDETĂ - VEDETISM - TERIBILISM) ajung la cele mai regretabile decizii. De ce nu observați, doamnă, că cei care sunt împotriva sinuciderii de pe acest forum, într-un fel sau altul, au mărturisit, printre rânduri, cu propria viață și nu roză (toți vorbesc de jertfe, suferințe, răbdare etc.)? Nu ajunge? Ce-i lipsea Mădălinei, în afara discernământului din această zi? Nu avea o viață care ar fi putut fi extrem de bună? Iubită de public (eu eram "fan" al ei), un copil inevitabil frumos (nu există copii urâți), fără lipsuri materiale (financiare), o carieră de succes etc. Doamnă, vă implor nu mai cochetați cu ideile de depresie, deznădejde ori sinucidere și acceptarea unor scenarii de ființe umane supuse decăderii fără voia lor, victime ale împrejurărilor și a celor din jur. Sunt extrem de periculoase. În momentul în care ești dispus să accepți că voința ta depinde în mare măsură de cei din jurul tău și că nu poți optimiza o atare relație, nu poți echilibra propria voință cu voința celorlați, devii o problemă, pentru tine însuți și mai târziu, pentru ceilalți. Domnul să vă aibă și să ne aibă în pază pe toți!
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare rau ca a recurs la acest gest, m-a socat stirea desi nu mi-a placut niciodata de ea ca artist...dar lasand la o parte acest aspect a fost un om cu un suflet...in rest Dumnezeu stie.
Pacat!!! Un gand, o rugaciune, o lacrima si in rest nadejdea la mila Creatorului. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Treaba cu sinuciderea e dubioasă: de ce a fost găsită într-o baltă de sânge cu capul spart?
De ce într-un articol publicat ieri mărturisește că se simte "artistă împlinită, o mamă și o femeie fericită"?
|
|||
|
|||
![]()
Hmm, si ce vrei sa spui ca barbat-su a cumparat politia ca sa considere totul o sinucidere...hai sa fim seriosi
Daca era si cea mai VAGA urma de atac fizic l-ar fi ridicat imediat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Mi-a fost draga Madalina si–mi pare rau ca a ales sa plece asa .
Dumnezeu sa o ierte. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca s-a sinucis si a fost constienta de ceea ce face ...adio mantuire...ea nu face exceptie de la regula va sta la masa cu Iuda ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Intr-o societate care incurajeaza ipocrizia...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Madalina Manole | Carmen FUNIERU | Slujba inmormantarii | 63 | 01.07.2025 16:33:07 |
Bunica mea a plecat la Domnul... | glykys | Generalitati | 75 | 12.06.2014 10:24:15 |
Parintele Arsenie Papacioc a plecat la Domnul | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.11.2012 12:58:30 |
Cornel Fugaru a plecat la Domnul + | cristiboss56 | Generalitati | 8 | 15.07.2011 12:10:54 |
IPS Bartolomeu, a plecat la Domnul!+ | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.03.2011 12:13:17 |
|