![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tocmai, crucile se pun pe biserici pentru pentru a le semnala prezenta. Daca s-ar umple curtile si acoprisurile caselor, nu ti-ar fi greu sa vezi care a biserica? Iar cu monograma lui Constantin ce vrei sa spui? Ce? A purtat-o toata viata? Si-a pus-o in frunte sau a afisat-o la intrarea in palat? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Observ ca toti sunteti de acord cu aceste cruci. Atunci de ce nu va puneti toti prin curti, balcoane, pe acoperisuri, pe usi, cate o cruce mare care sa se vada de departe? Ce rost mai au aceste discutii daca tot nu faceti nimic? Dar puneti-va toti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau poate nu?... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca sunt chiar caraghios incercand sa va inteleg mentalitatea ... Si nu incerc sa-mi bat joc de nimeni. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parca-i si vad pe oamenii de pe ulita satului strigind: Baa, nea Ilie, ce-ai patit, te simti bine? Lumea cind vine vorba de simboluri religioase consacrate vorbeste mecanic , exclusiv pentru a experimenta cresterea egoului, in pene :)) Unde pe balcoane?..cind lumea nu are loc de borcane de muraturi, saci de cartofi, biciclete si mobile invechite jucarii de copii..vai de capul lor..crucioaie din birne de 2 m le mai lipseau..nebunie curata!( ca-ntr-un film de Fellini)..parca dimensiunea conteaza @ cei de mai sus Troitele si cruciulitele de sub stresina sunt cu totul altceva. Nu mai amestecati borcanele! Last edited by andreicozia; 15.07.2010 at 16:48:27. |
|
||||
|
||||
![]()
Te-as ruga sa-mi spui unde mi-am batut jos si de ce. Si te mai rog sa-mi spui si cu ce am fost caraghios.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca tot nu credeti in Dumnezeu si va bazati pe logica voastra "de fier", macar incercati sa o faceti acea logica a voastra sa aiba o minima logica! Fara sa va dati seama de fapt sunteti demonstratia vie (inca una) ca Dumnezeu exista! Faptul ca va deranjeaza atat de tare acele cruci, sau ca sunt "prea multe" biserici etc arata foarte clar ce "energii" aveti in voi, ce va mana. Daca un taran pune o roata de caruta pe un stalp inalt nu deranjeaza pe nimeni, daca pune o cruce de 2 ori mai mica dintr-o data sariti ca ce aiurea e! Q.E.D.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajută!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cruce rosie-cruce neagra | dianadi | Diverse Sarbatori | 5 | 01.10.2016 12:26:21 |
SFINTA CRUCE | cristiboss56 | Din Noul Testament | 47 | 20.01.2012 10:29:01 |
Iisus pe Cruce | Templier Knight | Din Noul Testament | 14 | 13.12.2010 01:24:04 |
Cum facem cruce? | Danut7 | Generalitati | 88 | 28.09.2010 00:58:35 |
cruce rosie cruce neagra | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 07.08.2010 11:58:19 |
|