În prealabil postat de kesarion_breb
Sectare, fa-ti jocul mai departe ! Mare o sa-ti fie tie rasplata de la Dumnezeu, tine minte !
Ura si violenta din inima, extremism, sectarism...........mai rar atata impertinenta la un anatematizat de sectar, la un "pocait" fara pocainta, fara constiinta, fara jena, fara cel mai elementar bun-sumt, plin de tupeu si de neobrazare, plin de impertinenta si de indrazneala nesimtita, fara pic de respect.
Tu vorbesti de oameni duhovnicesti, tu care ai vazut astfel de oameni numai in poze cu preoti ortodocsi, anatematizatule ? Tu esti in masura sa deschizi gura pe forumuri crestine, sectarule ?
Dar asta este, nu te-ai simti foarte jenat daca toti ar fi gen andrei sau altii, caldicei, slab catehizati, lipsiti de lecturi solide, lipsiti de traire autentica ortodoxa a lui Dumnezeu. Iti plac caldiceii, nu-i asa, anatematizatule? Astia reci sau fierbinti nu iti plac tie, dar se pare ca ii plac lui Dumnezeu, "neopocaitule" ! Adevarul si sfintenia il ataca pe satana si pe slujbasii cu sau fara stiinta ai lui ! Ce sa-i faci, mai sunt si din astia care sunt adevarati luptatori ai Adevarului, adevarati ostasi ai Domnului si stiu ca pentru tine este greu cu astia, ca ortodocsii iti inchid tie gura, "neopocaitule".
Tu vorbesti de ura si violenta din inima? IMI CUNOSTI TU MIE INIMA MAI CANALIE? Pai sectarii vostri sunt maestri consacrati in asa ceva cand vine vorba de Biserica lui Hristos, desi nu prea inteleg unii de ce; dar prietenii stiu de ce nu-i asa? In rest fa-ti jocul mai departe de demascare a "extremistilor", "fundamentalistilor", "legionarilor", "dusmanilor de secta", "intolerantilor", "fanaticilor", "talibanilor ortodocsi", "antiprogresistilor", "antimodernistilor", "antiecumenistilor", "ultratraditionalistilor" samd
|