![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Atunci cum să-ți iei viața în propriile mâini? Numai mila lui Dumnezeu ne ține cât suntem de păcătoși și de răi! Totuși subiectul este foarte interesant. și incitant! De exemplu; pe lângă tine este cineva care datorită comportamentului său(foarte diferit de al celor din anturajul tău) produce meru discuții și conflicte (nu că ar fi rău acela dar nu este ca voi) .Alungându-l pe acesta se instaurează liniștea în comunitatea respectivă care își vede liniștită de ale ei fără a-i păsa de cel pe care l-au înspărtat. Acesta dacă este tare rezistă iar dacă este labil clachează! Așadar"dacă prin acest rău pui ordine în viața ta" și a celor împreună cu tine este ok! Ți-ai găsit tu liniștea. Sigur că ai păcătuit mai ales dacă cel îndepărtat suferă sau poate se îmbolnăvește sau cade în deznădejde. Dar dacă nu-l îndepărtezi și nu este liniște? Ca să fiu mai concretă cred că este situația unui credincios între necrdincioși,a unui credincios între cei care se folsesc de forțe oculte sau de ce nu al unui ateu convins între credincioși,a unui nefumător între fumători a unui nebârfitor între bârfitori,a unui cinstit între hoți,și câte alte ipostaze nu sunt posibile. M-am referit doar la cele în care majoritatea este dominată de o anumită trăsătură căci există principiul"minoritatea se supune majorității"sau este îndepărtat! Cred că și acesta era motivul pentru care plecau prin gropile munților pusnicii! |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 20:53:52 |
| Vreau sa o uit... | riquez | Intrebari utilizatori | 91 | 16.12.2011 19:38:47 |
| Ispita mantuirii prin propriile puteri | tanaseva | Intrebari utilizatori | 3 | 25.07.2011 23:46:39 |
| Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 09.12.2010 00:54:23 |
| vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 14:04:07 |
|
|