Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Treaba voastră dacă nu aveți nimic comun cu dogma ortodoxiei. Nu mă bag, căci eu nu sunt ortodox.
Pe maica Domnului o respectăm, însă într-adevăr nu suntem de acord că ea ar fi Domnul Iisus. Sunt persoane diferite.
" Credem într-un singur Dumnezeu adevărat, descoperit în trei Persoane: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt, numite Sfânta Treime, sau Trinitate" (citat din Manualul Doctrinelor Biblice A.Z.Ș. pag.21) Dacă dorești amănunte, le găsești pe site-ul oficial al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea: www.adventist.ro
Ai dreptate, moaștele n-au nimic comun cu dogma noastră, cum de altfel n-au nimic de-a face cu învățătura lui Hristos și a sfinților apostoli.
|
1.bine atunci daca nu esti ortodox,inseamna ca esti oaie ratacita care vrea sa caute pe pastorul cel Adevarat,dar acel Pastor se afla in BO deoarece acolo e totul in singuranta,dar alt undeva nu esti in siguranta.
2.persoane diferite ha ha ha foarte amuzant.Bine ai dreptate El este Dumnezeu,dar este si Om in acelasi timp,dar El S-a inaltat la ceruri cu sufletul si cu trup,se pare ca si Maica Domnului a fost inaltata la ceruri cu trup si suflet fiindca ea este mama Lui si ca ea ascultat de porunca Dumnezeului Tatal si asa ca ea fost primita de Fiul ei Cel Preaiubit
3.Eu nu ma iau dupa sectari mai bine stau sub batul Pastorul care ma protejeaza de sectari si Acela este Iisus Hristos decat sa citesc cea ce nu e adevarat,mai citesc scrierile Sfintilor Parinti decat sa ascult de tine sau pe altii.
4.Fie,dar se pare ca pana la Judecata cea Particulara o sa ai tot timpul ochiul intunecat la fel si trupul,apoi si inima cea impetrita o sa vezi pe fiecare Sfant care se afla in gradina Domnului,dar mai ai daca esti tanar mai ai,dar daca esti mai invarsta atunci o sa vezi pe fiecare Sfant in Rai cum o sa te salute.
Noroc si mult noroc in viata!Domnul Dumnezeu impreuna cu Sfintii Sai sa te lumineze in continuare!