![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Faptul că ai început lupta cea dreaptă contra răului este drumul cel bun ! Nu poți scoate rău cu rău ! O știu pe pielea mea ! Răul se scoate numai cu binele, cu ajutorul lui Dumnezeu ! A fost greu până acum dar o să fie greu și de acum căci odată începută lupta diavolul va ataca și mai tare darnu te teme, Domnul este cu tine și are grija ca nici un fir de păr să nu se miște înspre cel rău numai să lupți În luptă se poate întâmpla să cazi, nu te descuraja nu este pierdută lupta, ridică-te înarmează-te și mai bine cu post , multă rugăciune și multă nădejde în Dumnezeu, cheamă în ajutor pe Prietenii lui Dumnezeu, Sfinții, Pe Maica Domnului și nu se poate să nu reușești ! Nu se poate ! Este diferență să mori în lupta pentru mântuirea sufletului și să mori în păcate, în brațele diavolului ! Oricât de păcătoși am fi dacă luptăm cu toate puterile să ne îndreptăm chiar de nu vom ajunge drepți dar suntem încă în luptă, diavolul pierde ! Să te spovedești și dacă primești dezlegare să te împărtășești ! Și să refuzi orice gând de deznădejde de la diavol ! El nu vrea decât să te piardă ! Să strigi cu tot sufletul tău la Dumnezeu când ai astfel de gânduri ! Să știi că Dumnezeu te aude și este chiar lângă tine, altfel nu ai fi căutat ajutor și știi ce face Domnul ?? Îți împletește cununa ! Greu va fi dar de vei rezista bine îți va fi ! De nu vei lupta sau vei abandona lupta te vei chinui și aici și pe lumea cealaltă ! Cu Dumnezeu înainte ! Doamne ajută ! ![]()
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 19:53:52 |
Vreau sa o uit... | riquez | Intrebari utilizatori | 91 | 16.12.2011 18:38:47 |
Ispita mantuirii prin propriile puteri | tanaseva | Intrebari utilizatori | 3 | 25.07.2011 22:46:39 |
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 08.12.2010 23:54:23 |
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
|