![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce nota asta pesimista ? Se lamureste de ce anume?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ca viata pe care o duce acolo o poate duce si in lumea laica, in ziua de azi prea mare diferenta nu este...asa gandesc eu acum
|
|||
|
|||
![]()
Pai avantajele fata de mireni
-sunt slujbe in fiecare zi si esti cumva nevoit sa ajungi la ele -exista o disciplina a mesei,a timpului la acre se ia masa si a ce se mananca,astfel ca esti ferit de imbuibare -exista oameni cu aceleasi preocupari ca si tine ,ceea ce in lume gasesti cu greu,si esti nevoit sa stai pe forumuri -exista ascultarea nu de sefi care pot avea diferite toane ,ca in lumea laica,ci de staret care iti cunoaste si viata sufleteasca,caci probabil iti e si duhovnic -esti mai ferit de ispite -esti mai ferit de comoditate Bineinteles ca unele puncte dintre cele care le-am zis ,sunt tot odata si dezavantaje. De exemplu :munca fizica grea,staretul poate fi discretionar,celelalte maicute pot sa fie mai ranchiunoase ca mirenii. Dar una peste alta,avantajele si ajutorul in lupta pt mantuire,eu cred ca raman cele care le-am zis. Ce anume ar putea fi denaturat din acestea in ziua de azi? Munca prea multa? Caci altceva nu vad |
|
|||
|
|||
![]()
O problema actuala, este dorinta multor persoane de sex masculin de a deveni miresele lui Hristos. Cu ei ce te faci?
Faci discriminare? La una din bisericile unde mai merg exista un barbat crestin, botezat care se imbraca si se comporta ca o femeie si este sincer in dorinta sa, lui de ce sa i se i-a dreptul de a fi mireasa Lui? Hristos nu a mentionat nici o acuza impotriva lor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu siguranta asta este o intrebare retorica...stii si tu ca "Mireasa lui Hristos" nu are nici o legatura cu problemele psihice si dorintele bolnave ale unora.
|
|||
|
|||
![]()
iubirea
Pai daca ai aceasta experienta ,spune-mi si mie ce impiedica sa se tina slujbele in fiecare zi? Nu sunt tinute,sau nu participa calugarii la ele? Si ce preocupari au ceilalti calugari?Nu de aia au venit in manastire? Iar staretul ce vrea de fapt?doar sa construiasca o cladire? Intradevar nu cunosc realitatea,dar nici nu pot sa stau acolo 1 luna sa ma conving.Asa ca te rog,spune-mi tu cum e,indiferent cat de cruda ar fi realitatea. Si in cate manastiri ai fost?Poate sunt totusi exceptii... Intotdeauna cand se zice :medicii sunt rai,preotii sunt rai etc eu nu ii intalnesc in viata reala,ci majoritaeta sunt bine intentionati. |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tu crezi rugaciunea unui barbat intr-o manastire de femei nu se face auzita, ce fel de crestin mai esti? Bineinteles intervine problema cand are aceasta mireasa intru Hristos perioada de necuratie cand nu poate intra in biserica sau daca poate intra in altar pentru ca a fost barbat initial. Dar Last edited by adela toaca; 30.07.2010 at 20:19:20. Motiv: nu am terminat |
|
|||
|
|||
![]()
Daca acel barbat poarta haine de femeie nu inseamna ca e mai putin crestin decat tine.Si reciproc.
Sa stii ca Biserica ne indeamna sa fim toleranti. Chiar cu cei care se imbraca in haine de femeie pentru ca trebuie sa ne ferim de falsii profeti care vin imbracati in haine de lup si sa privim in dedesubturi. Si tu asta faci. Este pacat ca tu care nu imbraci haine de femeie il judeci pe cel care imbraca haina de femeie. E doar o haina. Dar tu manat de diavol te gandesi la necuratii. Si ii judeci intentia de a se calugari a acestei femei doar pentru ca nu a fost daruita cu perioade de necuratie. E pacat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine vrea sa invete sa impleteasca matanii,serafim | Sebastiana | Stiri, actualitati, anunturi | 26 | 08.04.2017 17:48:21 |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
Cine vrea sa aiva arsa cartea pacatelor: Cartea lui Iosif tamplarul | spre_rasarit | Generalitati | 1 | 29.12.2011 13:04:00 |
Cine vrea sa ma ajute!?! | podolski_2 | Generalitati | 0 | 04.01.2010 20:38:00 |
|