Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.07.2010, 15:45:45
zorobabel zorobabel is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Nu mi se pare ca Pavel scrie "Numai Scriptura este Insuflata de Dumnezeu" deci versetul nu are nicio legatura cu sloganul Sola Scriptura, si ce te faci ca atunci cand rosteste Pavel aceste cuvinta, canonul Noului Testament nici nu era complet, deci Pavel vorbea acolo de scripturile legii vechi, conform teoriei Sola Scriptura, epistolele ar trebui sa fie privite ca o adaugare la Scriptura deoarece dupa cum afirmi, Pavel ii spunea lui Timotei ca Scripturile existente in acea vreme ar fi suficiente, ceea ce nu e cazul
Atunci trebuia sa spuna pavel "Sf Scriptura, cartea x etc sunt insuflate de Dumnezeu ". Problema care tu te faci ca nu o vezi e aceea ca Pavel, sub influenta Duhului Sfant, afirma ca Sf Scriptura e suficienta in ceea ce priveste invatatura care duce la mantuire.

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Femeia nu stia ca El e Dumnezeu stia doar ca e un om care face minuni, si recunosti ca a folosit niste gesturi care nu sunt concordante cu ce spuneau Scripturile vechi despre inchinare
Daca Hristos a spus ca are credinta mantuitoare atunci eu il cred pe El nu pe tine care nu stii ce era in inima femeii si o faci idolatra. Ea a venit la Hristos cu speranta ca El o va vindeca, ceea ce s-a si intamplat. De unde stii tu ca femeia nu credea ca Hristos e Mesia? Pe ce te bazezi? E doar o supozitie dar care nu are nici o acoperire. Daca ea ar fi avut o credinta idolatra nu i-ar fi spus Hristos "Credinta te-a mantuit". O credinta idolatra nu te mantuie.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. tigerAvalo9 Intamplari adevarate 4 20.12.2012 12:22:21
Un preot a fost înjunghiat mortal la Focsani ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 63 23.06.2012 15:50:29
Un preot din Focsani a fost injunghiat Simply_me Preotul 23 19.06.2012 17:54:57
Ion Creanga - preot ortodox maria32 Generalitati 4 11.06.2010 00:02:09