![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
unii dintre voi (adventistii) tin chiar sambata ca zi de sarbatoare, precum iudeii, cand ziua invierii Domnului este ziua de sarbatoare a bucuriei intalnirii cu Hristos cel inviat. mult rataciti nestiind scripturile si nici puterea lui Dumnezeu. In Noul Testament nu mai exista simboluri, totul este real: intruparea, Schimbarea la fata, patimile, moartea, pogorara la iad, invierea din morti (cu trupul, atat a Domnului cat si a unui mare numar de drepti), aratarea Sa ucenicilor si mironositelor dupa invire, mancarea impreuna cu ucenicii dupa inviere, ridicarea la cer, pogorarea Duhului Sfant... toate sunt REALE (SI NU SIMBOLICE!). La Cina cea de Taina, IMPARTASANIA cu adevarat trupul si sangele Domnului este REALA NU SIMBOLICA! ea fusese deja anuntata la prima inmultire a paninlor (Ioan 6). "Deci iudeii se certau între ei, zicând: Cum poate Acesta să ne dea trupul Lui să-l mâncăm? Și le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veți mânca trupul Fiului Omului și nu veți bea sângele Lui, nu veți avea viață în voi. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu are viață veșnică, și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi. Trupul este adevărată mâncare și sângele Meu, adevărată băutură. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu rămâne întru Mine și Eu întru el. " (Ioan 6,52-56) Last edited by Eugen7; 27.07.2010 at 10:13:54. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|