![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ceea ce avem in comun este dragostea lui Dumnezeu pentru noi.
Acum cat de bine raspundem fiecare din noi acestei dragoste,si facem voia Sa,doar El va judeca. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai, eu am zis-o mai in gluma asa, dar e destul de rau pentru bietul om care se converteste, si-i face de multe ori dusmani(poate e cam mult spus) pe cei din casa lui care nu pricep ca oricine e liber sa aleaga drumul pe care vrea sa mearga, mai ales in domeniul spiritual. Am cunoscut astfel de persoane, iar faptul ca noul lor drum in viata a produs atat deranj pentru familie si cunoscuti mi-a lasat un gust tare amar. De-ar intelege ca asta e momentul sa probezi credinta, sa-l accepti pe om, cu noua lui viziune cu tot. Daca avem impresia ca fiecare e cu credinta lui, ne inselam amarnic, credinta e una singura si trebuie probata in relatiile dintre noi, altfel e vorbarie goala.
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte interesanta afirmatie, pai daca nici adventistii care tin Sabatul nu sunt aproape de evrei, atunci cine?
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa e Iustin, ai grait drept credincios!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeul nostru este Dumnezeul lui Avraam, al lui Isac și al lui Iacob. Dumnezeul adventiștilor este Dumnezeul fariseilor și saducheilor. Singurul lucru comun este pretenția identității.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce-l tinea in vrajmasie cu Dumnezeu? Ce lozinci de doi bani, frate.
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu ce-l ținea, poate afli tu răspunsul. Cert e că schimbarea în bine nu s-a produs decât după convertire - o experiență repetată cu fiecare ortodox care vine la credință. Din nefericire am întâlnit și adventiști care au părăsit credința, odată cu aceasta reluîndu-și viața păcătoasă de dinainte: patima beției, desfrâu, etc. Cum îți explici?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by kesarion_breb; 27.07.2010 at 08:57:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La voi la catolici exista teorii cum ar fi purgatoriul. Ori daca Hristos spune ca omul care nu se impaca cu Dumnezeu va fi chinuit o vesnicie in iazul de foc e clar ca teoria cu "chinul pentru o perioada" e impotriva Sf Scripturi. Si exemplele pot continua. Numai ca voua va lipseste discernamantul spiritual, sunteti limitati de niste dogme si va miscati doar in limitele respective. Ce nu e conform dogmelor voastre automat e sectarism, erezie etc. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|