Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.07.2010, 23:42:40
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pandion Vezi mesajul
Adevarul e ca iti vine sa te retragi cand vezi atatea probleme, dar nu e o solutie. Asa zice si Cristos, ca trebuie sa ramanem in aceasta lume asa cum e, altfel nu mai ramane nimic, cum iti mai manifesti dragostea de crestin daca te izolezi?

Spunea un frate pe care l-am indragit mult, dar care a disparut de pe forum (cristianvisan), ca pentru a putea simti si a cunoaste intr-adevar smerenia trebuia sa te adancesti in lumea asta si in pacat pana la capatul iadului; sa te daca ii poti rezista sansa ta e mare, daca nu....

"Lasa-te doborata desfiintata mai loveste-ti si tu pe deasupra inima cu adanca intristare pentru departarea de Dumnezeu si de biserica pune mainile tale tu singura sub cuie si va iesi intunericul din el.. (si era la ora a sasea si s-a facut intuneric peste tot pamantul).. Anglia .. acolo e mult intuneric.. dar tu fugi in egipt.. osandeste-te adica singura la iad..." (cristianvisan)

La vremea respectiva nu intelegeam prea bine si ma contraziceam cu el, spunand ca, daca nu te simti in stare sa te lupti cu pacatul, mai bine stai departe de el. Insa acum ii dau dreptate...
Vechi 08.08.2010, 14:45:35
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Smile

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Spunea un frate pe care l-am indragit mult, dar care a disparut de pe forum (cristianvisan), ca pentru a putea simti si a cunoaste intr-adevar smerenia trebuia sa te adancesti in lumea asta si in pacat pana la capatul iadului; sa te daca ii poti rezista sansa ta e mare, daca nu....

"Lasa-te doborata desfiintata mai loveste-ti si tu pe deasupra inima cu adanca intristare pentru departarea de Dumnezeu si de biserica pune mainile tale tu singura sub cuie si va iesi intunericul din el.. (si era la ora a sasea si s-a facut intuneric peste tot pamantul).. Anglia .. acolo e mult intuneric.. dar tu fugi in egipt.. osandeste-te adica singura la iad..." (cristianvisan)

La vremea respectiva nu intelegeam prea bine si ma contraziceam cu el, spunand ca, daca nu te simti in stare sa te lupti cu pacatul, mai bine stai departe de el. Insa acum ii dau dreptate...
Nu stii daca a mai aparut cristianvisan pe forum? Poate sub un alt pseudonim?
Reply With Quote
Vechi 11.08.2010, 20:01:24
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Nu stii daca a mai aparut cristianvisan pe forum? Poate sub un alt pseudonim?

Nu stiu, dar daca a aparut sau nu sub un alt pseudonim, insa mi-ar placea mult sa vorbesc cu el. Deci daca citeste randurile astea, il rog sa ma contacteze pe private
Vechi 13.08.2010, 22:46:34
anatolie
Guest

Implicit

Fara Ortodoxie nu exista mantuire .
Adica Dumnezeu o sa mantuiasca din toate semintiile dar care nu sunt Ortodoxi sau chiar Catolici nu vor vedea in veci Lumina.
Adica nu il vor vedea niciodata pe Dumnezeu.
Si inca ceva , nu dati crezare si nu va enervati , lasati sectele sa faca ce vor noi avem alt plan , noi vrem sa ne mantuim , sa ii lasam pe ei sa studieze in diferite carti si sa caute diferite raspunsuri , dar noi sa nu ne lasa pacaliti
Dumnezeu sa ne ajute pe toti!
Reply With Quote
Vechi 13.08.2010, 23:31:14
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anatolie Vezi mesajul
Adica Dumnezeu o sa mantuiasca din toate semintiile dar care nu sunt Ortodoxi sau chiar Catolici nu vor vedea in veci Lumina.
Mai anatolie mai, nu cumva tu esti un ecumenist, mai?
Cum mai vine si asta „chiar catolici”, daca „fara Ortodoxie nu exista mantuire”?

Citat:
În prealabil postat de anatolie Vezi mesajul
Adica nu il vor vedea niciodata pe Dumnezeu.
De ce, le obturezi tu campul vizual?
Daca te dai tu putin in dreapta, Il vor vedea.
Reply With Quote
Vechi 14.08.2010, 11:14:11
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Mai anatolie mai, nu cumva tu esti un ecumenist, mai?
Cum mai vine si asta „chiar catolici”, daca „fara Ortodoxie nu exista mantuire”?

De ce, le obturezi tu campul vizual?
Daca te dai tu putin in dreapta, Il vor vedea.
te-am urmarit de ceva vreme si am impresia ca esti singur impotriva tuturor
si cu tepusa mereu inpungi,cam ispitesti.
lasa-te de forum si mai vezi-ti de cele duhovnicesti, esti intr-un mare con de umbra,
departeaza-te de intuneric, iesi la lumina si smecheria las-o altuia, da slava celui preainalt si cuminteste-te pina inca se mai poate si nu e prea tirziu!.
Reply With Quote
Vechi 14.08.2010, 15:20:04
Banned

Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Mai domnule Alin,

Poate ca sunt singur, dar in mod sigur nu sunt impotriva tuturor.
Doar impotriva celor care spun prostii foarte mari. Cum ar fi zicerea ca „cine nu e ortodox sau catolic nu il va vedea niciodata pe Dumnezeu”. De la Anatolie citire.

Dar dumnevoastra prea vorbiti la pertu cu mine ca sa nu cred ca ne cunoastem de undeva :). Hmm, ce ziceti, nu cumva ati mai fost banat de doua ori pe acest forum si sunteti acum la al treilea ID?

Daca este asa, bine ati revenit :))
Reply With Quote
Vechi 16.08.2010, 00:40:52
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Mai domnule Alin,

Poate ca sunt singur, dar in mod sigur nu sunt impotriva tuturor.
Doar impotriva celor care spun prostii foarte mari. Cum ar fi zicerea ca „cine nu e ortodox sau catolic nu il va vedea niciodata pe Dumnezeu”. De la Anatolie citire.

Dar dumnevoastra prea vorbiti la pertu cu mine ca sa nu cred ca ne cunoastem de undeva :). Hmm, ce ziceti, nu cumva ati mai fost banat de doua ori pe acest forum si sunteti acum la al treilea ID?

Daca este asa, bine ati revenit :))
daca crezi ca vorbesc cu tine la pertu te rog iartama,eu am crezut ca se obisnueste.in rest te cam inseli domnu' nu ma cunosti deloc,precun nici eu pe tine doar din postarile tale, la care le-am facut radiografia,deci acesta fiind profilul tau vazut de mine.sunt elev de liceu si nu am mai postat pe aici pina acum. am fost educat de mic in spiritul bisericii traind o viata mai dura, poate mi-am format o linie de opinie pentru care ma puteti usor confunda cu altul.oare nu suportati tepusa mea?.daca nu va convine va las,sa loviti in continuare si sa nu aveti adversar,este bine asa?asa ceva doresti?.parerea mea este ca nu suporti loviturile si esti si o fire plingacioasa, fi tare domnule ca viata e din ce in ce mai aspra si ne apropiem de final,semnele prevestesc aceasta.
Reply With Quote
Vechi 16.08.2010, 08:39:08
Banned

Implicit

..............................

Last edited by penticostalulmantuibil; 16.08.2010 at 08:50:41. Motiv: am scris de doua ori acelasi mesaj
Reply With Quote
Vechi 16.08.2010, 08:49:01
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
Esti singur impotriva tuturor...
Cu tepusa mereu inpungi,cam ispitesti...
Lasa-te de forum si mai vezi-ti de cele duhovnicesti...
Esti intr-un mare con de umbra, departeaza-te de intuneric, iesi la lumina si smecheria las-o altuia...
Da slava celui Preainalt si cuminteste-te pina inca se mai poate si nu e prea tirziu!.
Oare nu suportati tepusa mea? Daca nu va convine va las, sa loviti in continuare si sa nu aveti adversar,este bine asa?
Parerea mea este ca nu suporti loviturile si esti si o fire plingacioasa,
Fii tare domnule ca viata e din ce in ce mai aspra si ne apropiem de final...
Se pare ca m-ai nimerit la fix, frate elev de liceu.
Da, recunosc ca nu-mi convine ce ai scris, dar cred ca ai facut o radiografie corecta. Voi lua aminte.

Persoana mea insa nu face subiectul pe acest topic. Daca vrei sa-mi mai scrii ceva personal o poti face pe PM.
Multe binecuvantari...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ma puteti ajuta? mirela1990 Generalitati 10 12.09.2010 23:40:20
Ce puteti spune? Darkanian Generalitati 19 04.07.2010 23:14:35
Ma puteti ajuta? truthtostone Generalitati 1 26.10.2009 07:39:34
Ma puteti ajuta ioanhodean Preotia (Hirotonia) 3 27.03.2008 00:14:44