Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2010, 22:23:50
Ella37_Basil Ella37_Basil is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Domnisoara sau doamna, barbati crestini ortodocsi practicanti gasiti pe la biserica, manastiri, chiar si-n lume, cand nu se roaga impreuna, dar ideea este ca ei exista ca specie.
Ceea ce vedeti sunt barbati ai lumii...Nu-s crestini si se comporta ca atare.

Noi discutam aici in termeni de mantuire. Hristos nu s-a rastignit ca sa ne dea juma de credinta sau numai ce avem noi chef sa respectam.
Toate aceste femei, care s-au indragostit de musulmani, se pot impartasi daca reusesc sa-i converteasca pe musulmani. Atat !

Noi nu discutam aici daca Ali este mai bun ca Mitica cel fara de Dumnezeu, de pe cheiul Dambovitei, sau mai rau. Avem o lege intreaga, lasata de Hristos, fiu al lui Dumnezeu...O respectati sau nu, dar n-o schimbati, caci nici o femeie n-a reusit sminteala asta 2000 de ani !
adevarat ca e mult mai usor sa vezi paiul din ochiul altuia decat barna din al tau...
vorbim de mantuire...dar suntem ingusti , cruzi, rasisti, rai si mandri...de numai, numai...
aha...deci...ceea ce se vede cu ochiul liber sunt barbati ai lumii...restul ii gasesc in biserica si la manastire...
pai si in familie???in preamarita familie crestina...cine a mai ramas?
ce usor vorbesti dumintale de a te indragosti...am o curiozitate?...cati ani lumina ai?
Vechi 02.08.2010, 22:37:24
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ella37_Basil Vezi mesajul
adevarat ca e mult mai usor sa vezi paiul din ochiul altuia decat barna din al tau...
vorbim de mantuire...dar suntem ingusti , cruzi, rasisti, rai si mandri...de numai, numai...
Eu sunt crestin ortodox si pastrez cat pot dogmele lasate de Hristos si Sf Apostoli..Hristos n-a fost crud, rasist, rau, mandru,..., doar ca n-a lasat o portita pt femeile care nu respecta legile si jung sa nu se poata impartasi...
Citat:
aha...deci...ceea ce se vede cu ochiul liber sunt barbati ai lumii...restul ii gasesc in biserica si la manastire...
pai si in familie???in preamarita familie crestina...cine a mai ramas?
Acesti barbati crestini practicanti au familii...Duceti-va si dumneavoastra intr-o zi de dumineca la orice biserica si o sa-i vedeti acolo cu familiile lor. Dar n-o sa vreti sa-i vedeti pt ca ei au reusit , dumneavoastra NU.

Citat:
ce usor vorbesti dumintale de a te indragosti...am o curiozitate?...cati ani lumina ai?
Am 42 ! Nu va mai luptati cu ortodoxia pt ca n-o sa se schimbe ! Dumnezeu nu se schimba !

Last edited by IonelS; 02.08.2010 at 22:42:17.
Vechi 02.08.2010, 22:55:30
Junior Member

Implicit

Citat:
Eu sunt crestin ortodox si pastrez cat pot dogmele lasate de Hristos si Sf Apostoli..Hristos n-a fost crud, rasist, rau, mandru,..., doar ca n-a lasat o portita pt femeile care nu respecta legile si jung sa nu se poata impartasi...

Acesti barbati crestini practicanti au familii...Duceti-va si dumneavoastra intr-o zi de dumineca la orice biserica si o sa-i vedeti acolo cu familiile lor. Dar n-o sa vreti sa-i vedeti pt ca ei au reusit , dumneavoastra NU.

Am 42 ! Nu va mai luptati cu ortodoxia pt ca n-o sa se schimbe ! Dumnezeu nu se schimba !
Adevarat ca Hristos nu a fost mandru si rasist...dar tu esti...cei care "au reusit"cum spui...ce au reusit???oare apartine lor asa zisa reusita cum o numesti?...eu cred ca totul apatine Domnului...si vezi de atatea dogme sa nu uiti credinta adevarata si sa pierzi iubirea...ca aia e porunca...nu?...
Vechi 02.08.2010, 23:03:14
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Adevarat ca Hristos nu a fost mandru si rasist...dar tu esti...cei care "au reusit"cum spui...ce au reusit???oare apartine lor asa zisa reusita cum o numesti?...eu cred ca totul apatine Domnului...si vezi de atatea dogme sa nu uiti credinta adevarata si sa pierzi iubirea...ca aia e porunca...nu?...
de ce nu studiezi dogmatica ortodoxa, ca sa nu te mai certi cu noi ? Eu n-am inventat o noua religie ! Poti sa ne demonizezi cat doresti, sa ne faci extremisti religiosi, rasisti, ca nu se va schimba nimic !
Cu iubitul tau lumesc lasa-ne, ca-i de bordel ! "IUBITII PE TOTI OAMENII, INSA NU CU CELE LUMESTI ALE LOR!" - Arsenie Boca

Last edited by IonelS; 02.08.2010 at 23:08:59.
Vechi 02.08.2010, 23:09:16
Junior Member

Implicit

Citat:
de ce nu studiezi dogmatica ortodoxa, ca sa nu te mai certi cu noi ? Eu n-am inventat o noua religie ! Poti sa ne demonizezi cat doresti, sa ne faci extremisti religiosi, rasisti, ca nu se va schimba nimic !
cu oameni mandri si destepti, care le stiu pe toate...e greu sa ai un dialog...
este o vorba...treieri paria goala....cam asta simt cu tine...
""Poti sa ne demonizezi cat doresti,"""...nene...ia te rog dictionarul si vezi ce inseamna...nu mai folosi cuvinte parca le-ai arunca la o salata
Doamne ajuta...si chiar stiu ca Dumnezeu vede inima fiecaruia...mai departe de cuvintele pompoase aruncate pe aici...
Noapte buna!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
casatoria ortodoxa- musulman simona_fidela Nunta 4 15.05.2012 21:01:17
Musulman casatorit religios la Catedrala Dia20_diana Religia Islamica 4 14.11.2010 02:22:44
casatoria crestin-musulman ellysgiulia Despre Vecernie 254 15.10.2010 19:42:44
nunta crestina catalinabalhui Nunta 6 05.09.2010 13:02:08