![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=IdSnwufjKtc |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pai mai soro acum e criza poate sotul tau incearca sa isi gaseasca de lucru dar nu gaseste.
Mai ai rabdare si fratia ta cateva luni sa treaca criza aceasta. scuza ma dar eu nu cred in aceasta criza..este numai la nivel psicologic..eu locuiesc de ani de zile in Italia si tot timpul ii criza..dar bani de vacanze, de chefuri, de restaurante si alte lucruri sunt...astazi a devenit o moda criza..pentru cine nu vrea sa cumpere ceva sau se se planga imediat gaseste ca scuza CRIZA, ptr cine nu are cchef de lucru imediat gaseste scuza Criza...DE CE AU RAMAS MULTI FARA MUNCA? ptr simplul motiv ca s-au saturat s aplateasca salarii si bonuri de masa si transport la cei care nu faceau nimic in toate orele de minca...constransi d etaxe..sau facut selectionari..fiecare a tinut cu sine muncitorii de baza..de ce au inchis firme? nu ii de ajuns sa ai bani ptr a fi bun patron...si uite asa ne ascunde in spatele crizei..dar cum spune mai sus barbati ca Gabi sunt multi chiar prea multi....si vai de femeile ca ea..cu cat merge inainte cu atat o s aii fie mai greu...trebuie s aii da-i sarcini..sa il tratezi ca si pe un copil cand nu isi face temele..si daca nici asa nu ii bine...? vezi tu..oricum eu nu sunt de parare ca Dumnezeu iubeste lenesi si cei care profita, cum nu cred ca Dumnezeu iubeste familiile nefericite...eu cred si simt ca Dumnezeu iubeste IUBIREA, INTELEGEREA |
|
|||
|
|||
![]()
@mira36 - scuza-ma ca intervin, dar tu in ce lume traiesti?
Poate tu ai avut norocul si sansa sa-ti gasesti de lucru in Italia, poate si pe domeniul tau si esti fericita. Eu stiu ce este in Europa de Vest, in mai multe tari, asa ca te rog mult sa nu vorbesti in numele altora. Sunt oameni care chiar vor sa munceasca si nu gasesc si primesc refuzuri la xa suta de mapa trimeasa. Poate ca exista domenii si meserii unde este mai usor pretutindeni, pentru cei cu studii superioare si alte meserii fara studii, este mai greu. Nu stiu ce este in tara, dar am auzit ca si acolo au ramas multi fara lucru, pentru ca se inchid, ca peste tot, firmele pe capete. Mai uitate-te la stiri putin, la televizor si in presa, si mai vorbeste si cun un somer si vezi ce face si cum se simte. Nu mai judeca asa usor pe altii. Scuzati - am fost Off Topic La subiect - te inteleg prin ce treci, este o perioada mai grea, dar daca va iubiti va trece. Cereti si sprijinul altora (psiholog, preot, sociolog, preieteni, rude). Cu copilul - voi sunteti in tara, legea va lasa. Iti permite sanatatea sa infiati? |
|
|||
|
|||
![]()
Exista mecanisme psihologice prin care ne umilim unii pe ceilalti in anumite cercuri vicioase, de obicei fara sa ne dam seama, alteori fiind orbiti de necesitatile noastre emotionale care sint atat de intense incat inconstient actionam abuziv in incercarea de a ni le satisface cat mai repede si cat mai total. Ne pierdem rabdarea si nu mai conteaza "cum" vrem sa ajungem sa fim satisfacuti in nevoile emotionale ci tot ce vrem e sa fie "repede", "calea cea mai scurta", "acum, aici" si mai ales "de tot". Astfel ajungem sa fim abuzivi fara ca macar sa ne dam seama.
Iata un articol care mi s-a parut interesant despre cercurile vicioase prin care sotii pot ajunge sa abuzeze unii de ceilalti si sa se raneasca reciproc, atunci cand e vorba de bani, atunci cand unul castiga mai mult decat celalalt: http://www.psychologies.ro/Dosar-PSY...?a=5264/825158 Citat:
Last edited by adam000; 25.07.2009 at 15:26:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am citit doar primele 2 propozitii din comentariul tau si am vazut cuvantul "duhovnici",la plural adica...Cum ,voi ati avut duhovnici separati?Pai asta a fost problema la voi...casatoria este un singur trup si de aceea voi trebuia sa cadeti de comun acord asupra unui singur duhovnic,tocmai pentru a va cunoaste pe amandoi si a va indruma IMPREUNA,nu separat!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai vazut filmul :The pursuit of happyness(in cautarea fericirii)?Daca nu te rog sa-l cauti si sa-l vezi,ar fi pacat sa pierzi asa un film,dar mai ales cred ca ti-ar fi de folos.Asa cred eu ca ar trebui sa se comporte oamenii unul cu altul,nu oamenii ci sotii,cum s-a purtat barbatul cu fiul lui.Uneori gresim din cauza ca suntem influentati de cei din jur care nu cunosc situatia si care se grabesc sa dea un verdict rapid oricui,ei nu au nimic de pierdut, dar cel care asculta sfatul lor are.As mai avea un sfat inafara de a avea rabdare si iubire, incearca sa te rogi mult pentru el, mai ales cand incepe un nou job,arata-i ca-l sustii si ca ai incredere in el,uneori o pivire de neincredere este suficienta sa-i taie cuiva elanul.Nu suntem toti la fel,dar cand e vorba despre sot sau sotie trebuie sa avem rabdare.Iarta-ma dar e urat sa spui despre sotul tau ca este intretinut.Asa nu-l ajuti nici pe el dar nici pe tine,pentru ca daca nu lucreaza va afecteaza pe amandoi.Dumnezeu sa va dea intelepciune,sanatate si iubire.Doamne ajuta!