![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In rest minunat topic...l-am gasit, l-am citit si m-am gandit ca merita readus in actualitate.
|
||||
|
||||
![]()
Biserica mea de suflet este Sfanta Manastire Lainici. Numai acolo pot merge. Simt ca doar Liturghia pe care o aud acolo ma hraneste. Preoti,calugari si frati minunati!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În biserica acestei măn. de află moaște ale Sf. Mina. |
|
||||
|
||||
![]()
Biserica mea de suflet este cea in care a fost botezat fiul meu, unde imi gasesc linistea -preoti minunati si crestini adevarati- astazi si-a sarbatorit hramul, pentru ca se afla sub ocrotirea Maicii Domnului .
Dar biserica mea de suflet este si bisericuta in care am primit botezul de crestin si imi amintesc cu deosebita bucurie despre batranul preot care poposea de fiecare data la noi, evocandu-i pe bunicii mei, oameni ai bisericii, care aveau o evlavie deosebita fata de cele sfinte.Asadar, leaganul copilariei mele a fost inmiresmat de povestiri cu sfinti, pe care mi le spuneau ei, bunicii. Toti bunicii ar trebui sa-si rasfete astfel nepotii, pentru ca ei, copiii, au sufletele curate.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc Dorina...stiam ca a fost mutat pe nedrept dealtfel...dar nu retineam unde...multumesc mult.
|
|||
|
|||
![]()
Tot de suflet imi este si Catedrala "Acoperamantul Maicii Domnului", din Manhattan. O biserica-manastire care se lupta, cu succes as zice, sa smulga cat mai multi crestini (si chiar ne-crestini) din nepasare si sa-i invete sa mearga pe drumul greu al mantuirii.
Iata si cateva imagini: ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Iata si site-ul Bisericii mele de suflet si pe care o frecventez.
Este in stil moldovenesc,are o curte mare si multe alte lucruri frumoase.Este una dintre cele mai mari Biserici din Galati . http://www.sfantulantim.ro/index.php...d=47&Itemid=18 Last edited by tigerAvalo9; 14.11.2010 at 23:09:13. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este biserica voastra de suflet ? | anamaria.petre | Generalitati | 10 | 22.01.2013 16:10:37 |
Care este filmul sau documentarul vostru de suflet? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 15 | 02.08.2011 23:07:35 |
Va rog din suflet daca puteti sa o pomeniti azi in rugaciunea voastra | mara2008 | Umanitare | 16 | 10.09.2010 18:17:36 |
Care este adevarata Biserica a Lui Hristos? | schimnic | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 29.04.2009 18:55:41 |
|