Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.08.2010, 17:58:42
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de filaret19 Vezi mesajul
mergeti pe Rarau ,la parintele Veniamin.e minunat pentru sfaturile pe care le da.
Eu m/am mutat de curand in iasi.stie cineva un calugar cu har in aceasta zona?Doamne ajuta!
Desi aceasta intrebare a fost pusa cu mult timp in urma...eu sper ca raspunsul meu sa mai fie folositor...in apropierea Iasului il poti gasi pe pr. Calistrat Chifan (a fost la Branova...acum nu mai stiu exact la ce manastire a fost mutat dar tot in zona).

In rest minunat topic...l-am gasit, l-am citit si m-am gandit ca merita readus in actualitate.
Vechi 15.08.2010, 18:25:09
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Biserica mea de suflet este Sfanta Manastire Lainici. Numai acolo pot merge. Simt ca doar Liturghia pe care o aud acolo ma hraneste. Preoti,calugari si frati minunati!
Reply With Quote
Vechi 15.08.2010, 20:48:41
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
Desi aceasta intrebare a fost pusa cu mult timp in urma...eu sper ca raspunsul meu sa mai fie folositor...in apropierea Iasului il poti gasi pe pr. Calistrat Chifan (a fost la Branova...acum nu mai stiu exact la ce manastire a fost mutat dar tot in zona).

In rest minunat topic...l-am gasit, l-am citit si m-am gandit ca merita readus in actualitate.
Am mai scris pe un topic.Părintele este acum la măn Vlădiceni, la câțiva km(2-3) de la ieșirea din Iași.
În biserica acestei măn. de află moaște ale Sf. Mina.
Reply With Quote
Vechi 15.08.2010, 21:10:26
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

Biserica mea de suflet este cea in care a fost botezat fiul meu, unde imi gasesc linistea -preoti minunati si crestini adevarati- astazi si-a sarbatorit hramul, pentru ca se afla sub ocrotirea Maicii Domnului .

Dar biserica mea de suflet este si bisericuta in care am primit botezul de crestin si imi amintesc cu deosebita bucurie despre batranul preot care poposea de fiecare data la noi, evocandu-i pe bunicii mei, oameni ai bisericii, care aveau o evlavie deosebita fata de cele sfinte.Asadar, leaganul copilariei mele a fost inmiresmat de povestiri cu sfinti, pe care mi le spuneau ei, bunicii.
Toti bunicii ar trebui sa-si rasfete astfel nepotii, pentru ca ei, copiii, au sufletele curate.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 16.08.2010, 21:12:04
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Am mai scris pe un topic.Părintele este acum la măn Vlădiceni, la câțiva km(2-3) de la ieșirea din Iași.
În biserica acestei măn. de află moaște ale Sf. Mina.
Multumesc Dorina...stiam ca a fost mutat pe nedrept dealtfel...dar nu retineam unde...multumesc mult.
Vechi 23.08.2010, 00:53:53
mirelat
Guest

Implicit Cathedral of the Holy Virgin Protection

Tot de suflet imi este si Catedrala "Acoperamantul Maicii Domnului", din Manhattan. O biserica-manastire care se lupta, cu succes as zice, sa smulga cat mai multi crestini (si chiar ne-crestini) din nepasare si sa-i invete sa mearga pe drumul greu al mantuirii.

Iata si cateva imagini:

Reply With Quote
Vechi 23.08.2010, 21:37:13
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Tot de suflet imi este si Catedrala "Acoperamantul Maicii Domnului", din Manhattan. O biserica-manastire care se lupta, cu succes as zice, sa smulga cat mai multi crestini (si chiar ne-crestini) din nepasare si sa-i invete sa mearga pe drumul greu al mantuirii.

Iata si cateva imagini:

Frumoase imagini și sugestive totodată ! Ști cel mai bine să vorbești prin imagini . Era un Topic unde ne arătai poze realizate de un prieten, artist în domeniu . Frumos Topic, poate îl readuci în actualitate cu noi imagini. Doamne ajută !
Vechi 14.11.2010, 23:06:28
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Iata si site-ul Bisericii mele de suflet si pe care o frecventez.
Este in stil moldovenesc,are o curte mare si multe alte lucruri frumoase.Este una dintre cele mai mari Biserici din Galati .

http://www.sfantulantim.ro/index.php...d=47&Itemid=18

Last edited by tigerAvalo9; 14.11.2010 at 23:09:13.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este biserica voastra de suflet ? anamaria.petre Generalitati 10 22.01.2013 16:10:37
Care este filmul sau documentarul vostru de suflet? cred_cu_adevarat Generalitati 15 02.08.2011 23:07:35
Va rog din suflet daca puteti sa o pomeniti azi in rugaciunea voastra mara2008 Umanitare 16 10.09.2010 18:17:36
Care este adevarata Biserica a Lui Hristos? schimnic Despre Biserica Ortodoxa in general 40 29.04.2009 18:55:41