Citat:
În prealabil postat de freespirited
Cum va puteti considera crestini cand treceti cu vederea cea mai importanta lectie a crestinismului?
Iubeste-ti aproapele.
Sunteti niste oameni plini de ura si rautate, ura care nu e nici macar justificabila. Mi-ar fi rusine in locul vostru.
|
Imi pare sincer rau sa te anunt, dar crestini nu sunt decat ortodocsii si catolicii, pentru ca cei de alta confesiune s-au rupt singuri de noi. Si, daca nu te superi, da-mi exemplu de o invatatura crestin ortodoxa care sa spuna sa nu-ti iubesti aproapele. Sau da-mi exemplu de cate un mesaj de la fiecare user crestin ortodox (sau catolic) de pe acest forum in care s-a exprimat cu acea ura si rautate de nedescris despre care vorbesti.
Eu nu vreau sa te jicnesc, dar cred ca-ti imaginezi atat de multe lucruri rele si rautacioase despre noi, incat ai ajuns sa le crezi.
Iar "crestinii" care sunr rai, aceia sunt doar crestini cu numele, nici aceia nu se pot considera crestini adevarati. Dar eu nu am gasit pe acest forum vreun mesaj "plin de rautate" precum spui, de la vreun crestin ortodox.
Sa te lumineze Dumnezeu!