Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.08.2010, 18:12:42
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
apropo de adn, in austria am remarcat privind fetele oamenilor ce remarcabila unitate rasiala fara aporturi din afara au !!!
pe cand la noi, intalnim o diversitate de rase,de fapt, de la tipul romanic si italic, la cel slav,si evident elementul tiganesc strecurat genetic masiv in populatie in unele zone !

poate ca asta e secretul, ei sunt puri, iar noi amestecati cu tot felul de rase si semintii !

e o ipoteza, si nu sunt sigur de adevarul ei,se poate insa discuta pe marginea ei daca e corecta sau nu !!!

Cred că ai dreptate, suntem unul din cele mai corcite popoare din Europa și am moștenit din caracterul tuturor migratorilor care au trecut pe aici și s-au amestecat cu băștinașii. Din această cauză suntem așa contradictorii, nu ne putem înțelege între noi.

Dar moralitatea nu am moștenit-o de la acele popoare ci de la țigani și turci - cazul muntenilor și moldovenilor. Ardelenii sunt mult mai civilizați și cinstiți datorită influenței vestice, modelului occidental, pe care l-au avut prin relațiile cu nemții și ungurii, prin viața în decorul satelor și orașelor cu aspect vest-european.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatoria intre cumnati COSMINA Generalitati 18 26.02.2019 02:13:29
Comunism¡? CristArg Generalitati 32 07.01.2011 14:51:01
Socialsim si comunism crestin Stefan500 Generalitati 7 11.10.2010 00:54:10
intre cer si pamant floaredecolt Generalitati 1 31.03.2008 13:24:00
Diferente intre B.O. si B.C. Laurentiu Biserica Romano-Catolica 44 11.12.2007 19:15:09