![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
motiv: nu sunt un criminal.cum sa ucizi un biet copil? cum intreba si Raoul: tu ai putea sa faci asa ceva? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre situatiile in care nu pot spune NU sau spun degeaba, ori in situatiile in care sarcina pune viata mamei in pericol, ori sarcini cu bebelusi malformati nu-mi permit sa am o opinie. Este greu sa am o parere: avort sau nu?... Teoretic si categoric NU. Practic, Doamne fereste! |
|
|||
|
|||
![]()
100% Impotriva, pentru ca, dupa cum stiu este cel mai mare pacat pe care cineva poate sa-l faca.
|
|
||||
|
||||
![]()
Este chiar mult mai grav decât crima. Atunci când ucizi, ucizi un om împreună cu păcatele sale, dar atunci când ucizi un prunc, ucizi o ființă neîntinată, pură și curat sufletească.
Mă uit cu silă cum criminalii stau ani grei la pușcărie iar femeile ce fac avort ies basma curată după intervenție de parcă nu au făcut nimic grav. Ar merita dublul sentinței criminalilor căci prin fapta lor au condamnat un suflet fără de prihană. Părintele Cleopa spunea că pruncii uciși plâng dincolo pentru pedepsirea mamei ce nu i-a vrut. Dacă chiar nu vrea femeia un copil, să îl dea spre adopție, măcar așa salvează viața unui om. Poate prin avort acea femeie săvârșește uciderea unui viitor Sfânt.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! Last edited by colaps; 08.11.2010 at 20:49:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Totusi nu trebuie condamnata nici o femeie,caci la fel ca orice ucidere,si avortul intra in acesta categorie,insa circumstantele in care o fost facut un avort cred eu pot atenua penitenta divina,poate chiar si soarta sufletului ucis.DAr eu va intreb CREDETI CA AVORTUL AR TREBUI SANCTIONAT PENAL CA ORICE CRIMA?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se estimează că după revoluție au fost făcute în jur de 10 milioane de avorturi. 10 milioane de suflete pierdute din cauza unor inconștiente! Dacă nu vor să renunțe la acest păcat pentru Hristos, atunci măcar să renunțe la el de frică pentru pușcărie.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu stiu daca pedeapsa penala ar fi solutia salvatoare in cazul femeilor care avorteaza. In alta ordine de idei, nu inteleg de ce nimeni nu pomeneste dubla responsabiltate a acestor crime, deoarece, de foarte multe ori, femeile sunt indemnate sa "scape de copil" de catre barbatii lor. O mare problema o constituie si pozitia bisericii vizavi de contraceptie. Nimic nu e acceptabil, cu exceptia abstinentei. Fireste ca abstinenta nu e acceptata de foarte multi, asa ca se ajunge intr-un final la crima. Eu ma intreb de ce biserica nu e dispusa - dupa atatea si-atatea intreruperi de sarcina in randul populatiei - sa coboare putin stacheta si sa accepte, de exemplu, prezervativul (sau in orice caz, o metoda contraceptiva non-abortiva).
|
|||
|
|||
![]()
Asa ceva ar fi nu strigator,ci URLATOR la Cer,nu ma intelegeti gresit nu sunt un extremist,dar cu v-ati putea imagina ca Biserica,sa indemne la desfranare,pai actul sexual a fost facut pentru perpetuare nu pentru placere,noi i-am schimbat functia,acum facem copii,nu atat de mult ca ne-am dorii ci mai mult din ,,greseala '',ca dorim placerea actului nu rodul lui.Cine crezi ca astepata acordul Bisericii,daca Bisrica ar face acesta ar smintii jumatate din practicantii ei,si pana la urma Cuvantul Domnului ramane in veac ,nu putem separa Biserica de Dumnezeu.Adica Bisreica cu ale ei si Dumnezeu cu ale LUI,nu ci una stran legata de cealalta ,ca mirele de mireasa.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca oricum marea majoritatea a oamenilor se fereste din toata timpurile, folosind o multime de metode, insa problema mai grava e ca dupa ce ca se fereste, cand apare o viata...se mai recurge si la crime, ori aici e problema...ca incep prin a se feri si se tot feresc fara sa fie nevoie sa isi dea cineva acordul sau nu...si mai acumuleaza si crime...atunci cand se intampla sa apare un bebe, care oricum nu apare atat de des pe cat ar fi natural sa se intample.
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 09.11.2010 at 17:27:41. |
|
|||
|
|||
![]()
Razbointrucuvant publica povestea emotionanta a unei mame care si-a sacrificat viata pentru fiul ei.
Pentru cei care au fost activi pe forum, povestea nu este noua, cred ca a mai fost spusa de fratele Zaharia pe un thread (cred ca despre aceeasi persoana a vorbit) http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...rie-de-eghina/ Merita sa cititi si sa va bucurati ca exista astfel de crestine. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Despre avort... | amatyyy | Homosexualitatea | 173 | 23.09.2011 11:37:36 |
Solutie contra avort! | ladyanda | Generalitati | 44 | 24.12.2010 19:13:14 |
|