![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu, rătăciți sunt miile de ortodocși ce mor nepocăiți (cărora botezul infantil nu le-a slujit la nimic). Rătăciți chiar față de Biserica Ortodoxă. De asta nu te mai miri?
|
|
|||
|
|||
![]()
ar trebuie sa te preocupe oile negre care isi fac veacul pe la voi prin adunari. lasati-ne pe noi ortodocsii ca are Dumnezeu grija de toti. hai sa ne vedem fiecare de ograda noastra.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta am și făcut. Îl motivam pe ionut stefan să se preocupe de ortodocșii din ograda lui. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ah, m-am liniștit! Dintre miile de adventiști eu sunt singurul rătăcit, și încă rău de tot. Să-mi ajute Domnul să mă îndrept!
|
|
|||
|
|||
![]()
unde dai si unde crapa.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu am stiut ca esti prooroc,cu ti-ai dat tu seama ca ortodocsi mor nepocaiti. nimeni nu poate spune ca sa pocait sau este pocait (in afra de sectanti SLUJITORII DRACILOR) acest lucru il aflam numai la judecata de apoi cel ce crede ca este pocait este stapanit de duhul mandriei al inselarii si mincinos se numeste.cat despre botez se stie ca nimeni nu va ajunge la tatal decat daca va trece prin acesta poarta si cum clipa mortii nu o cunoaste nimeni pt asta se boteaza copilul imediat dupa nastere.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și cine sunt acești "sectanți" după mătăluță proorocul? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului | alynna | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 10.05.2013 08:28:51 |
Care este sensul Botezului Domnului? | Florin-Ionut | Botezul | 33 | 07.01.2013 15:38:30 |
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi | georgeval | Botezul | 22 | 21.02.2012 23:08:48 |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
|