Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.08.2010, 21:16:40
ionut stefan ionut stefan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
frumușică minciunica, nimic de zis! Dom' părinte, minte-ne frumos!
Apa botezului nu ne ferește de focul iadului, precum serul vaccinului de boală. Din nefericire, prea mulți bebeluși "vaccinați" de preot au ajuns să sfârșească nepocăiți printr-o viață de păcate și departe de dumnezeu. La ce le-a folosit?
esti ratacit rau de tot dar nu ma mir
Reply With Quote
Vechi 17.08.2010, 21:30:59
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionut stefan Vezi mesajul
esti ratacit rau de tot dar nu ma mir
Dragul meu, rătăciți sunt miile de ortodocși ce mor nepocăiți (cărora botezul infantil nu le-a slujit la nimic). Rătăciți chiar față de Biserica Ortodoxă. De asta nu te mai miri?
Reply With Quote
Vechi 17.08.2010, 22:17:03
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
Dragul meu, rătăciți sunt miile de ortodocși ce mor nepocăiți (cărora botezul infantil nu le-a slujit la nimic). Rătăciți chiar față de Biserica Ortodoxă. De asta nu te mai miri?
ar trebuie sa te preocupe oile negre care isi fac veacul pe la voi prin adunari. lasati-ne pe noi ortodocsii ca are Dumnezeu grija de toti. hai sa ne vedem fiecare de ograda noastra.
Reply With Quote
Vechi 17.08.2010, 22:20:47
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
ar trebuie sa te preocupe oile negre care isi fac veacul pe la voi prin adunari. lasati-ne pe noi ortodocsii ca are Dumnezeu grija de toti. hai sa ne vedem fiecare de ograda noastra.
Asta am și făcut. Îl motivam pe ionut stefan să se preocupe de ortodocșii din ograda lui. :)
Reply With Quote
Vechi 17.08.2010, 22:28:25
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
Asta am și făcut. Îl motivam pe ionut stefan să se preocupe de ortodocșii din ograda lui. :)
puteai sa te rezumi numai la persoana lui (la fel cum a facut si el - s-a legat numai de tine) nu sa faci referire la mii de ortodocsi - el nu s-a referit la mii de adventisi.
Reply With Quote
Vechi 17.08.2010, 22:34:19
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
puteai sa te rezumi numai la persoana lui (la fel cum a facut si el - s-a legat numai de tine) nu sa faci referire la mii de ortodocsi - el nu s-a referit la mii de adventisi.
Ah, m-am liniștit! Dintre miile de adventiști eu sunt singurul rătăcit, și încă rău de tot. Să-mi ajute Domnul să mă îndrept!
Reply With Quote
Vechi 17.08.2010, 22:38:45
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
Ah, m-am liniștit! Dintre miile de adventiști eu sunt singurul rătăcit, și încă rău de tot. Să-mi ajute Domnul să mă îndrept!
unde dai si unde crapa.
Reply With Quote
Vechi 18.08.2010, 11:29:39
Senior Member

Implicit doamne ajuta

Citat:
nu am stiut ca esti prooroc,cu ti-ai dat tu seama ca ortodocsi mor nepocaiti. nimeni nu poate spune ca sa pocait sau este pocait (in afra de sectanti SLUJITORII DRACILOR) acest lucru il aflam numai la judecata de apoi cel ce crede ca este pocait este stapanit de duhul mandriei al inselarii si mincinos se numeste.cat despre botez se stie ca nimeni nu va ajunge la tatal decat daca va trece prin acesta poarta si cum clipa mortii nu o cunoaste nimeni pt asta se boteaza copilul imediat dupa nastere.
Reply With Quote
Vechi 18.08.2010, 11:55:14
Banned

Implicit

Citat:
nu am stiut ca esti prooroc,cu ti-ai dat tu seama ca ortodocsi mor nepocaiti.
Nu sunt prooroc și nu am spus că [toți] ortodocșii mor nepocăiți. Am spus că miile (dintre zecile de milioane) de ortodocși care mor nepocăiți. Cei care mor înnecați în alcool, cei care se sinucid, cei care mor cu înjurătura-n gură, etc. (lista e destul de lungă). Ai curajul să afirmi că aceștia mor pocăiți?

Citat:
nimeni nu poate spune ca sa pocait sau este pocait (in afra de sectanti SLUJITORII DRACILOR)
Și cine sunt acești "sectanți" după mătăluță proorocul?
Reply With Quote
Vechi 18.08.2010, 12:22:44
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu sunt prooroc și nu am spus că [toți] ortodocșii mor nepocăiți. Am spus că miile (dintre zecile de milioane) de ortodocși care mor nepocăiți. Cei care mor înnecați în alcool, cei care se sinucid, cei care mor cu înjurătura-n gură, etc. (lista e destul de lungă). Ai curajul să afirmi că aceștia mor pocăiți?

Și cine sunt acești "sectanți" după mătăluță proorocul?
mantuirea este un dar de la Dumnezeu,nimeni nu este atat de drept ca sa sa obtina mantuirea ci ea este un DAR nu este o obligatie.iar pt acesti alcoolici cei ce injura etc in afara de cei ce se sinucid SFANTA BISERICA ORTODOXA PRIN SFINTELE SLUJBE II POT AJUTA.UN OM CE APUCA PE CALEA CEA DREAPTA ADICA ORTODOXIA (BOTEZ, SPOVEDANIE, IMPARTASIRE, FAPTA BUNA, ASCULTARE ETC) VA SCOTE SUTE SI MII DE SUFLETE DIN FUNDUL IADULUI.iar sectanti sunt toti IN AFARA DE ORTODOCSI impreuna cu eresul catolic
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului alynna Biserica Ortodoxa Romana 22 10.05.2013 08:28:51
Care este sensul Botezului Domnului? Florin-Ionut Botezul 33 07.01.2013 15:38:30
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi georgeval Botezul 22 21.02.2012 23:08:48
Taina Botezului în Filocalie NECTARIE Botezul 6 23.11.2011 15:34:34