![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Practic, eu, dacă nu știu despre un lucru dacă e rău sau e bun, dau telefon preotului meu. Dacă nici preotul nu știe, ori răspunsul lui îmi pare dubios, scriu episcopului sau scriu la Roma. Până la urmă, primesc un răspuns bazat pe Biblie, pe Tradiție, pe Codul Canonic și pe Magisteriul anterior. Răspunsurile sunt obiective, dovadă că și altul, care a telefonat altui preot, primește același răspuns. Voi, în caz că nu știți dacă e bine sau rău să faceți un avort, unde dați telefon ?
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 18.08.2010 at 01:51:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Legile juridice, impuse de societate, nu imi sunt folositoare atata timp cat eu sunt civilizata, am autocontrol si urmaresc un rationament in spatele faptelor. Un crestin poate ucide atat cat poate un ateu, fiecare incalca niste legi, primul cele dumnezeiesti, ultimul cele firesti. Cat despre avorturi, sunt pro, nu-mi schimb pozitia. Atata timp cat copilul este nedorit, nu poti sa te obligi sa-l cresti. Nu poti sa-l faci sa sufere in pantece vazandu-l ca un corp strain. Stii ca tocmai starea noastra psihologica are efect si fizic asupra copilului? Intr-adevar nu este simpla alegerea aceasta, dar ce poate schimba in lume aceasta viata. Peste 20 de ani se intoarce al tine si-ti da in cap pentru ca l-ai abandonat. Peste 20 de ani violeaza la randul lui alte femei. Peste 20 de ani da vina pe tine ca l-ai nascut in modul ala, ca nu este acceptat de societate. Vai de capul lui, nu poate simti in viata lui caldura si dragostea unei femei/barbat, nu poate intemeia o familie. Ai vrea sa-l vezi ca sufera? Ai vrea sa-l vezi ca se suicida? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Gandeste-te ca acel copil pe care-l omori ar putea ajunge un sfant! Sau un om de seama,un medic,cine stie... Uita-te la tine,cum te bucuri de viata,de faptul ca existi,ca esti sanatoasa,ca ai unde sa stai,ca ai bucurii,ca iubesti etc. De ce vrei sa-i iei si altuia dreptul de a gusta din toate acestea? |
|
||||
|
||||
![]()
O femeie care face avort nu isi iarta acest fapt niciodata, in sufletul si in mintea ei nu exista iertare .....cainta multa si lacrimi numai de ea stiute.....sunt impotriva avortului......
|
|
|||
|
|||
![]()
Toti crestinii care se declara "impotriva avortului" nu au de fapt nici o pozitie. Sunt ca strutii care baga capul in nisip si isi imagineaza ca e noapte. Si eu sunt impotriva avortului chiar daca sunt "pro choice". Chestiunea fundamentala este daca avortul ar trebui sa fie legal sau nu. Am mai pus intrebarea pe aces topic mai demult si nici unul nu a fost in stare sa imi raspunda:
"Ce ar trebui sa faca societatea (statul) cu o femeie care face avort?" ca sa va fie mai usor am si variante: a) pedeapsa capitala; b) inchisoare; c) amenda; d) nimic. Pana cand nu alegeti ceva din acestea, pozitia voastra nu exista, bla-bla-ul vostru nu are nici o relevanta. Daca nu va place avortul nu faceti avort; nici eu nu fac, deci suntem prieteni; legile tarii sunt insa alta problema. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by mihai07; 18.08.2010 at 10:52:07. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca trebuie facuta o educatie sanatoasa in acest sens- in familie, in Biserica in scoala.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Aștept ziua când bărbatul va rămâne gravid, se va trezi cu o dilemă, iar la sfârșit, după ce, cu chiu cu vai, o rezolvă, tot el, bărbatul, e pus la zid. De femei, bineînțeles!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
imi pare rau ca unele femei nu stiu sa aprecieze ce le da Dumnezeu si altele se chinuie ani intregi sa ramana insarcinate....si eu acum sunt insarcinata, e mititel are vreo 4 saptamani de abia, dar ne-am chinuit de un an de zile...exceptand posturile (deci vreo cateva luni). dar imi este foarte mila de cele care se chinuie ani intregi, recurg la tot felul de tratamente si in zadar.... stiu cum e sa iti doresti din tot sufletul un copil si el sa tot intarzie....dar cu multe rugaminti si insistente, vine si el.... de aceea, e foarte rau ca unele femei nu apreciaza ce le da Dumnezeu si fac atatea crime din inconstienta ... stiu si am auzit de femei cu cate 10-20 de avorturi ... nici macar daca ar naste cate un copil pe an nu ar omori atatia copii. deci in concluzie SUNT TOTAL IMPOTRIVA AVORTULUI !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Asa este Mirela, numai ca eu m-am referit doar la femeile care dintr-un motiv sau altul fac un avort, atat, suferinta nu le da voie sa repete pacatul ....celelalte care nu se opresc nici dupa 10 avorturi ....alea nu se numesc femei ......nici macar oameni....nici animale......avortul este impotriva legii......legii lasate de bunul Dumnezeu.....
Last edited by Samy02; 20.08.2010 at 13:36:53. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Despre avort... | amatyyy | Homosexualitatea | 173 | 23.09.2011 11:37:36 |
Solutie contra avort! | ladyanda | Generalitati | 44 | 24.12.2010 19:13:14 |
|