Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2010, 13:57:30
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Adică tot eu...

Adică tot eu mint și tot ei sunt sectă... și nu voi, firește... că probabil voi aveți pile pe undeva... pe la cine oare?

Păi nu e vârsta mea? Până și vârsta mea de 92 de ani și 7 luni o vrei și tu și MariaMargareta roata bicicleta? Păi ce să faceți voi cu ea? Că dacă v-o dau și ați avea voi vârsta mea, 92 de ani și 7 luni, nu știu ce v-ați face... cu ea.

Dar uite zic și eu ca ceaușeasca: Dovada?!!
Dovada e că până deunăzi, la "autobiografia lui Vsovi" de pe acest Forum scria negru pe alb 42 de ani, apoi după ce am semnalat eu minciuna, îndată ai schimbat 42 în 92. De ce-ai schimbat? De ce n-ai lăsat așa cum era? ca să ascunzi minciuna, ca pisikka în nisipp. Te-ai bazat pe iuțeala de mână și pe întuneric, că n-o să te vadă nimeni. Uite că te-a văzut cineva, și te-a prins cu mâța-n sac!

Deci, iată că minciuna ta tot a ieșit ca untdelemnul la suprafața apei.

Mai aveai cândva pe Forum la datele personale și o reproducere blurată a cărții tale de identitate. Tinerel și chelboșel, ca la 40-45 de ani, cheluț, cheluț bine, cu tricolorul la gât ca un fular și holbându-te la noi de pe sticlă, ca să ne sperii... Apoi ai scos cartea de identitate și a rămas tricolorul, ca să vedem noi cât de patrihoț ești.

Cât despre refuzul de a recunoaște deschis că totuși gândești pucioșheșhte, deși zici că nu te-ai bothezat (încă) la ei, asta dovedește că n-ai curajul răspunderii. Dacă tot stai în Cluj și mergi pe la cathedrală, ți-am mai spus că n-ar strica să te consulți cu preasfințitul Irineu Bistriceanul, să vhezi cam ce părere are și dumnealui, că are ceva espheriență în domeniu. E un ierarh bun și potolit, ai putea avea încredere în ce-ți va spune despre Pucioși. Apoi, de vei vrea să voiești, vistavoiule Vsovii (Vsovivii) să vii și să ne spui și nouă, plebea Forumului, ce ți-a zis vlădica la ureke; nu de alta, dar să nu murim proști.
Reply With Quote
Vechi 18.08.2010, 14:03:07
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Dovada e că până deunăzi, la "autobiografia lui Vsovi" de pe acest Forum scria negru pe alb 42 de ani, apoi după ce am semnalat eu minciuna, îndată ai schimbat 42 în 92. De ce-ai schimbat? De ce n-ai lăsat așa cum era? ca să ascunzi minciuna, ca pisikka în nisipp. Te-ai bazat pe iuțeala de mână și pe întuneric, că n-o să te vadă nimeni. Uite că te-a văzut cineva, și te-a prins cu mâța-n sac!

Mai aveai cândva pe Forum la datele personale și o reproducere blurată a cărții tale de identitate. Tinerel și chelboșel, ca la 40-45 de ani, cheluț, cheluț bine, cu tricolorul la gât ca un fular și holbându-te la noi de pe sticlă, ca să ne sperii... Apoi ai scos cartea de identitate și a rămas tricolorul, ca să vedem noi cât de patrihoț ești.

Cât despre refuzul de a recunoaște deschis că totuși gândești pucioșheșhte, deși zici că nu te-ai bothezat (încă) la ei, asta dovedește că n-ai curajul răspunderii. Dacă tot stai în Cluj și mergi pe la cathedrală, ți-am mai spus că n-ar strica să te consulți cu preasfințitul Irineu Bistriceanul, să vhezi cam ce părere are și dumnealui, că are ceva espheriență în domeniu. E un ierarh bun și potolit, ai putea avea încredere în ce-ți va spune despre Pucioși. Apoi, de vei vrea să voiești, vistavoiule Vsovii (Vsovivii) să vii și să ne spui și nouă, plebea Forumului, ce ți-a zis vlădica la ureke; nu de alta, dar să nu murim proști.

Ți se pare „draga” mea, nu am schimbat nimic... după discuția cu tine, sau „demascarea” vârstei mele făcută de tine... ci eu am schimbat exact atunci când am socotit după ce am socotit și am ajuns la concluzia că am vârsta respectivă iar apoi când ai remarcat dumneata declarația mea, deja era de mult schimbat... și dacă nu mă înșel tu ai postat de la vsovi care într-adevăr are 42 de ani și 6 luni... dar vsovivi... are sărmanul 92 și 7 luni... deci ia aminte și adă-ți aminte de unde ai postat dumneata vârsta aceea și ai să vezi că la momentul respectiv era 92 de ani și 7 luni vârsta mea, deci nu e așa cum îți închipui tu, că am schimbat după ce ai semnalat dumneata... așa că ispisicuța mincinoasa ce încearcă o nouă diversiune ești iarăși tot tu...

Deci întâi am socotit și am postat pe forum vârsta mea, apoi am modificat la date mele și apoi ai sărit tu cu gura că sunt mincinos... și iată că acum zici că de aia am modificat că ai sărit tu cu gura...

Chiar crezi că mi-era frică de gurița ta ca să nu mă prinzi dumneata cu ispisisikaa în sac?

Și ai văzut că au apărut și omizile pe TV la știri? Nu m-ai crezut.

Last edited by vsovivi; 18.08.2010 at 14:10:52.
Reply With Quote
Vechi 18.08.2010, 14:50:31
Banned

Implicit

Citat:
...și dacă nu mă înșel tu ai postat de la vsovi care într-adevăr are 42 de ani și 6 luni... dar vsovivi... are sărmanul 92 și 7 luni...

Deci întâi am socotit și am postat pe forum vârsta mea, apoi am modificat la date mele și apoi ai sărit tu cu gura că sunt mincinos... și iată că acum zici că de aia am modificat că ai sărit tu cu gura...

.
Vârsta nu se socotește, ci se adeverește.
Vsovi=vsovivi . Adică, tot un drac! Ai modificat de mai multe ori 42 în 92 și iar în 42, dar poza ta de pe cartea de identitate, chelboșel și băloșel, te-a dat de gol.
Ai în mod sigur 42 cu 7. Repede, treci în cearceafuri ude, până nu e prea târziu și ți se topește de tot materia cenușie!
Reply With Quote
Vechi 18.08.2010, 16:35:24
Banned

Implicit

Citat:
Vârsta nu se socotește, ci se adeverește.
Vsovi=vsovivi . Adică, tot un drac! Ai modificat de mai multe ori 42 în 92 și iar în 42, dar poza ta de pe cartea de identitate, chelboșel și băloșel, te-a dat de gol.
Ai în mod sigur 42 cu 7. Repede, treci în cearceafuri ude, până nu e prea târziu și ți se topește de tot materia cenușie!
După ce ți-ai vădit minciuna ai început să ne amețești cu petele roșii de pe rochiță? Ai trecut direct la calomnii... nu mă supăr... chiar sunt chelboșel și băloșel și plin de cearceafuri ude... dar eu am ieșit din ele, și se pare că nu materia mea cenuși ci materia ta cenușie începe să intre în lingvisvism...

că iată ce susții:

Citat:
Iar minți și răstălmăcești. Nu e vorba de o enumerare când zici:

" ... dadaiștii, yesmenii, nu cumva sunteți voi? "

Acest "voi" este factor comun pentru dadaiști și yesmeni, deci e vorba de aceeași mulțime ("voi") , a cărei elemente sunt simultan dadaiști și yesmeni, deci dadaiștii și yesmenii sunt același lucru, nu o enumerare de elemente distincte.
Asta pentru că ai pretenția să gândești logic. Dar mai trebuie să depui și puțin efort.
Păi exact, voi este un factor comun, un factor coagulant între două fețe ale aceleiași monede... CEZARUL, pe care-l slujiți cu aprindere ca-ntr-o intreprindere... umflată nu cu pompa ci cu trompa, n-am găsit altă rimă.

Cap sau pajură... ia să vedem ce pică... eretele sau scăfârletele? Sigur că e totuna la voi... cu puțin efort lingvisvistic.

Pentru ce nu dați Cezarului ce este al Cezarului și Lui Dumnezeu ce este a Lui Dumnezeu?

Deci: A cui sunt însemnele și diadema?

Căutați pe Iona în pântecul peștelui și dați-L ca dare...

Căci acestui neam viclean și desfrânat nu i se va da alt semn decât semnul lui Iona proorocul.

Last edited by vsovivi; 18.08.2010 at 16:39:07.
Reply With Quote
Vechi 18.08.2010, 16:45:47
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

vsovi si ia spune-ne si noua cand vine Ilie. Banuiesc ca stii si anul si ziua si ora,nu? Ne poti lamuri te rog si pe noi pacatosii?
Reply With Quote
Vechi 18.08.2010, 16:56:28
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
vsovi si ia spune-ne si noua cand vine Ilie. Banuiesc ca stii si anul si ziua si ora,nu? Ne poti lamuri te rog si pe noi pacatosii?
„La 12 noaptea fix în 2012... luna 12 ziua 12”...

Mă, nu vă mai scoateți mereu și victime vrednice în timp ce mă ispitiți...

Păi eu sunt vsovivi...

Dar dacă i-ai pus întrebarea lui vsovi, ți-a răspuns, că la vârsta lui de 42 de ani și 6 luni nu mai știe pe Adevărul așa ca mine care am 92 de ani și 7 luni.

Last edited by vsovivi; 18.08.2010 at 16:59:14.
Reply With Quote
Vechi 18.08.2010, 17:09:47
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Atunci ma rog,raspunde-ne tu. Nu vreau deloc sa te ispitesc,doar am pus o intrebare simpla in speranta ca am putea primi un raspuns care sa ajute la mantuirea noastra. De ce vrei sa ne gaseasca Ilie nepregatiti? Spuneai ca ne iubesti,ca ne ierti,insa acum vrei sa ne trimiti in fundul iadului pastrand totul doar pentru tine sub scuza "ispitirii"? Parca erai un biet batran,de unde atata rautate in tine?
Reply With Quote
Vechi 18.08.2010, 15:15:07
Banned

Implicit

Citat:

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta

Ți se pare „draga” mea, nu am schimbat nimic... după discuția cu tine, sau „demascarea” vârstei mele făcută de tine... ci eu am schimbat exact atunci când am socotit după ce am socotit și am ajuns la concluzia că am vârsta respectivă iar apoi când ai remarcat dumneata declarația mea, deja era de mult schimbat... și dacă nu mă înșel tu ai postat de la vsovi care într-adevăr are 42 de ani și 6 luni... dar vsovivi... are sărmanul 92 și 7 luni... deci ia aminte și adă-ți aminte de unde ai postat dumneata vârsta aceea și ai să vezi că la momentul respectiv era 92 de ani și 7 luni vârsta mea, deci nu e așa cum îți închipui tu, că am schimbat după ce ai semnalat dumneata... așa că ispisicuța mincinoasa ce încearcă o nouă diversiune ești iarăși tot tu...

Chiar crezi că mi-era frică de gurița ta ca să nu mă prinzi dumneata cu ispisisikaa în sac?

Și ai văzut că au apărut și omizile pe TV la știri? Nu m-ai crezut.
Citat:
Cât despre refuzul de a recunoaște deschis că totuși gândești pucioșheșhte, deși zici că nu te-ai bothezat (încă) la ei, asta dovedește că n-ai curajul răspunderii.
N-am refuzat niciodată să gândesc Pucioșește, ci totdeauna am recunoscut deschis că așa aș vreqa să gândesc chiar dacă nu m-am botezat la ei încă... și gândind așa ca ei ajungi sigur la mintea românului cea de pe urmă, la mintea Lui Dumnezeu.

Știu că nu crezi că au apărut omizile, așa că uite aici, să nu zici că te trimit să cauți singură.

Dă-mi Doamne rogu-Te mintea românului cea de pe urmă ca să nu am parte de omizi! Că auzi ce zic unii la știri că cică criza financiară e de vină... Păi cum să fie CRIZA de vină...

Last edited by vsovivi; 18.08.2010 at 15:31:44.
Reply With Quote
Vechi 18.08.2010, 15:48:41
Banned

Implicit

Citat:
N-am refuzat niciodată să gândesc Pucioșește, ci totdeauna am recunoscut deschis că așa aș vreqa să gândesc chiar dacă nu m-am botezat la ei încă... și gândind așa ca ei ajungi sigur la mintea românului cea de pe urmă, la mintea Lui Dumnezeu.
...
Bine cel puțin că ai avut curajul să recunoști. Mai rămâne să recunoști că Pucioșii sunt sectă, chiar dacă indirect o faci prin faptul că intenționezi să accepți un al doilea botez, botez pucioșesc.
Reply With Quote
Vechi 18.08.2010, 15:58:31
Banned

Implicit

Citat:
Bine cel puțin că ai avut curajul să recunoști. Mai rămâne să recunoști că Pucioșii sunt sectă, chiar dacă indirect o faci prin faptul că intenționezi să accepți un al doilea botez, botez pucioșesc.

Ce să recunosc „draga” mea? Păi n-am ce să recunosc că nu am ascuns nimic, ci iată că v-am destăinuit și o Taină foarte mare, cu câteva postări mai înainte, iar de recunoscut am recunoscut mereu și iar recunosc că Pucioșii nu sunt sectă ci poborul Domnului Iisus Hristos și voi toți ceilalți care îi acuzați pe ei sau pe ceilalți frați creștini sunteți sectă rea. Căci este scris să nu judeci și să nu te mândrești căci a Mea este răzbunarea și nu a omului... dar voi nu ascultați... nu că nu puteți ci fiindcă nu vreți.

Păi vine Ilie să facă botezul, vine Ilie iar! Sau nu știi că după Cuvântul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, vine Ilie..? Deci iată că îl aștept pe Ioan-Ilie... și o să mă botez și o se boteze pe toți cei ce cred... Nu e vorba de venirea de dinainte ci acum e aia de dinapoi. Și nu e vorba de botez cu apă cum a fost mai demult ci acum e un botez cu apă și cu foc! Botez duhovnicesc. Că Domnul nu a venit să ne lovească cu toiagul... ci să găsească oaia cea pierdută... dar pare că prea puține își dau seama cât sunt de pierdute și rătăcite... mult prea puține.

Deci nu ei sunt sectă ci voi... că din pricina necredinței și minciunilor au apărut omizile în Prahova și la Techirghiol, că prea le întoarceți mereu ca la Ploiești... viceversa, vicentoarsa, viceglobulpământesc... stop. Și v-am zis că nu e nici un glob ci glob de apă Cristalină și limpede, cuprinsă într-un Cub ceva mai mare pe care nu îl atingea, apă fără lumină până în adâncul genunii, a fost la Început toată Creația, Cerul și Pământul, atunci când a apărut brusc din Dumnezeu, fără timp, și apoi a Lucrat Domnul Lucrarea Lui Dumnezeu... Eu sunt, Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul.

Deci cel mai mare păcat e ăla de la început și ăla de la sfârșit, că restul vieții omului e viață de mlaștină... e statornicia în întinare.

Last edited by vsovivi; 18.08.2010 at 16:12:52.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce este pacatul? Definitia ortodoxa vs. romano-catolica si protestanta Eugen7 Dogmatica 80 08.02.2013 09:24:46
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? alexdu Generalitati 79 23.09.2011 16:55:07
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? elom Nunta 38 16.08.2011 23:45:58
Ce este pacatul? Rodica50 Intrebari utilizatori 0 23.11.2010 13:11:18
Ce este pacatul? iosif Generalitati 77 24.03.2007 03:24:51