![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am trait si momente de genul acesta...dar am trecut repede peste cand mi-am revazut iar familia si tot ce mi-a fost candva drag.
|
||||
|
||||
![]()
Pentru voi, cei departe de casa, este destul de greu, dar dragostea de Dumnezeu si ajutorul lui va tin!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Slava Domnului! Si asta nu inseamna ca isi neaga neaparat originile sau isi dispretuiesc tara de origine (din contra). Pur si simplu s=au integrat unde stau. Ii multulmesc lui Dumnezeu ca m=a ajutat sa traiesc asta.
|
||||
|
||||
![]()
Scuze. Am prezentat un punct de vedere. Nu-mi imaginez cum ar fi sa fiu plecata departe de casa, de cei dragi.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici nu mai exista mama, tata, frate, sora, prieteni, cunostinte care sa te ajute sau sa-ti faca favoruri. Aici singurul care te ajuta e Bunu Dumnezeu si Maica Domnului. Doamne ajuta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar se poate intampla daca pleci foarte tanar ca cei dragi sa fie in mare parte si in noua tara...
|
||||
|
||||
![]()
Sa va ajute Dumnezeu, dar sa nu ne uitati nici pe noi, cei ramasi aici!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
populatiile cu un grad mai mare de puritate au trasaturi psiho-somatice unitare,iar cele cu grad redus, au tarasaturi eteroclite,deci contradictorii ! din cele de mai sus,e logica intrebarea : care tip de societate are cea mai mare eficienta, cea cu trasaturi unitare, su cea cu trasaturi contradictorii ??? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
emigrare |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Incinerarea este un pacat? | rainer_ligia | Eutanasia | 108 | 06.03.2013 20:01:52 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
Este iluzionismul pacat? | Bunl | Generalitati | 2 | 05.09.2008 00:47:01 |
|