![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Bast-et sigur ai vazut bine?:))
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragii mei,
Sunt cateva persoane care navigheaza pe acest forum dar care nu au ganduri bune. Pot fi recunoscute dupa, cel mult, a doua postare. Eu sunt de parere sa le ignoram. Nu ne este de nici un folos sa legam conversatie cu ei. Sunt ispititori, fara Dumnezeu si intrand la polemici cu ei ne trag in jos. Doamne apara-ne de oamenii galcevitori! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
...cum vrei tu... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu am vazut semnele zodiacale intr-o pictura bisericeasca, dar nu mai retin unde. Erau pictate ca reprezentand raul.
Dar....ce ziceti ca in Timisoara exista o biserica in care este pictat Bin Laden? Sau na, o fi un musulman care seamana cu el.....Tot pentru a reprezenta raul Adevarul e ca pictorii de biserici au viziuni diferite asupra raului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Are dreptate Bast-et. Si eu am vazut in vara aceasta, intr-o biserica ortodoxa din Banat, pictate semnele zodiacale. Mi-am pus aceeasi intrebare: ce legatura au cu ortodoxia? Din pacate, am uitat sa-l intreb pe duhovnicul meu despre acest lucru si nici nu m-am informat in aceasta privinta. Nu pot sa dau nicio explicatie. As dori doar sa confirm prezenta lor in unele biserici, sa nu se creada ca spune un neadevar.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rusinea de a fi ortodox sau politicianul ortodox in Europa unita | mihaiB | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 08.08.2012 13:13:45 |
HOROSCOPUL ! | cristiboss56 | Vrajitoria | 119 | 14.06.2011 20:49:12 |
Horoscopul | stefanbogdan17 | Intrebari utilizatori | 21 | 02.06.2010 20:30:21 |
|