![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
M-ai trecut prin valuri grele,
Prin furtuni și prin cuptor Am strigat spre cer, spre stele Te-am chemat în ajutor. Am crezut că m-ai lăsat, Am crezut că m-ai uitat Dar Tu Doamne m-ai vegheat Căci m-ai vrut aur curat. Iar atunci când disperarea Inima îmi chinuia Tu mi-ai adus vindecarea Arătându-Ti slava Ta. Mi-ai vorbit cu vocea blândă Și m-ai mângâiat duios M-ai scăpat de grea osândă Domnul meu Iisus Hristos. Azi eu stau la umbra crucii Și îți mulțumesc frumos Căci din noaptea rece-a morții Numai Tu, Doamne, m-ai scos. M-ai luat de mâna dreaptă, M-ai scăpat de câinii răi, M-ai urcat treaptă cu treaptă Căci m-ai vrut printre ai Tăi. Vreau de-acuma să Te laud, Vreau de-acum să Te slăvesc Până voi ajunge-n ceruri Printre sfinți să strălucesc. Să Îți cânt o veșnicie Veșnicule Împărat, Cu Enoh și cu Ilie Și cu-acei ce Te-au urmat. http://www.youtube.com/watch?v=7NXmO-Nv9rs
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|