![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, Marius , gindesti ca un occidental, dar gindeste-te ca la o adica putem ajunge la nivel de Bangladej si saraci ca-n India unde farmaceuticele efectiv mor de foame ca nu-si pot vinde produsele, deoarece foarte multi , se trateaza naturist, DIN NEVOIE si din cultura!
Este esential sa fi informat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Voi stiti ca in Bucuresti (capitata in Europa) se trateaza hepatita virala prin taierea sub limba... cu lama? Cica exista o artera ficat-limba in care se string virusii!!!!!Voi stiti ca ziarele sustin imbecilitatea asta? Fratilor nu-i vorba de unul, doi sint mii care o fac! Nu-i vorba de un maturator analfabet ci de oameni cu diploma universitara! Andrei informatia chiar daca exista nu valoreaza doi bani in Romania! De ce? Habar n-am! Uite chiar tu recomanzi "medicina" Aiurvedica! Pai faptul ca un lucru a supravietuit istorie nu-l face bun! Si canibalismul a supravietuit si el are la baza ingerearea energiei, inteligentei, vitalitatii, virilitatii samd celui mincat! Sa ne apucam acum cu totii sa ne mincam unii pe altii si la propiu? Cam cum se potriveste sa te impartasesti dupa o gura de urina? Eu cred ca tine de mostenirea genetica si putinii care "se rup" de idioteniile astea sint probabil "mutatii genetice" de la norma! Ca sa vezi ca am dreptate uite ce se alege din topicul asta! Deja au muscat "momeala" si incep recomandarile. O sa continuie cu miile, cine gindeste (nu altfel, ci doar "gindeste"!) o sa fie facut tandari! Last edited by bmd; 25.08.2010 at 10:40:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
daca ai ceva de spus la tema spune! Daca ai ceva personal cu mine exista o facilitate mesaje personale. Te cheama Suvaiala? Ca mai cunosc eu una Rodica Suvaiala ( dintr-o tara scandinava) care ma uraste cu toata finta pentru ca i-am demonstrat cit este de de ticnita!
Pai nu-i vina mea ca esti cum esti! Cine te-a pus sa te tai sub limba? Last edited by bmd; 25.08.2010 at 10:51:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
bla, bla bla.
|
|
||||
|
||||
![]()
Tocmai ne-ai spus cine esti si ce gandesti si cum gandesti si cum te porti...Multumesc!
|
|||
|
|||
![]()
Imi face placere sa citesc ce ati scris aici. Daca doriti sa cititi mai multe despre acest subiect dati clic pe medicina naturista.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sectiune separata pentru concursuri - rog admin. | sophia | Reguli generale de utilizare a forumului | 2 | 02.12.2012 21:42:30 |
Medicina si Religie | alexioana92 | Morala Crestina | 44 | 23.05.2012 00:04:11 |
Medicina naturista | silverstar | Generalitati | 331 | 29.10.2010 23:19:54 |
imi permiteti sa particip in aceasta sectiune? | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 89 | 12.07.2007 17:59:21 |
|