Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.08.2010, 10:19:34
bmd
Guest

Implicit Cum "la un moment dat"?

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
, dar gindeste-te ca la o adica putem ajunge la nivel de Bangladej ...... deoarece foarte multi , se trateaza naturist, DIN NEVOIE si din cultura!

Este esential sa fi informat!
Romania este la nivelul Bangladejului deja!!!
Voi stiti ca in Bucuresti (capitata in Europa) se trateaza hepatita virala prin taierea sub limba... cu lama? Cica exista o artera ficat-limba in care se string virusii!!!!!Voi stiti ca ziarele sustin imbecilitatea asta?
Fratilor nu-i vorba de unul, doi sint mii care o fac!
Nu-i vorba de un maturator analfabet ci de oameni cu diploma universitara!
Andrei informatia chiar daca exista nu valoreaza doi bani in Romania!
De ce? Habar n-am!
Uite chiar tu recomanzi "medicina" Aiurvedica!
Pai faptul ca un lucru a supravietuit istorie nu-l face bun! Si canibalismul a supravietuit si el are la baza ingerearea energiei, inteligentei, vitalitatii, virilitatii samd celui mincat! Sa ne apucam acum cu totii sa ne mincam unii pe altii si la propiu?
Cam cum se potriveste sa te impartasesti dupa o gura de urina?
Eu cred ca tine de mostenirea genetica si putinii care "se rup" de idioteniile astea sint probabil "mutatii genetice" de la norma!
Ca sa vezi ca am dreptate uite ce se alege din topicul asta! Deja au muscat "momeala" si incep recomandarile. O sa continuie cu miile, cine gindeste (nu altfel, ci doar "gindeste"!) o sa fie facut tandari!

Last edited by bmd; 25.08.2010 at 10:40:41.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sectiune separata pentru concursuri - rog admin. sophia Reguli generale de utilizare a forumului 2 02.12.2012 21:42:30
Medicina si Religie alexioana92 Morala Crestina 44 23.05.2012 00:04:11
Medicina naturista silverstar Generalitati 331 29.10.2010 23:19:54
imi permiteti sa particip in aceasta sectiune? MariaB Biserica Romano-Catolica 89 12.07.2007 17:59:21