![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Am citit și m-am minunat de ce pot spune unii, declarați ortodocși, adică: Citat:
Nu înțeleg pur și simplu care este acea BISERICA CREȘTINĂ UNICĂ. De aceea, ți-am răspuns cu Crezul ortodox. Credeam că nu-l cunoști. Iertare, dar văd că ești foarte priceput în tot ce ține de creștinism. Citat:
Nu suntem mai cu moț, suntem cu Adevărul deplin, Iisus Hristos! N-am osândit pe nimeni prin redarea Simbolului de credință ortodox, singura credință cu adevărat dreaptă. Cine se simte osândit de mine, îmi cer iertare, nu aceasta mi-a fost intenția. Nu sunt șef, nici nu fac parte din "vrednicii șefi de șefi..." "autoîntronat pe noi înșine la butoane?" Dă-mi voie să nu pricep, fiindcă, eu, oricum, n-am "priceput cu ce se mănâncă" nici celelalte. Citat:
Eu am afirmat credința cea unică care se împărtășește deplin cu Iisus Hristos. Îți mulțumesc. Citat:
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 26.08.2010 at 14:52:19. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
| Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
| BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|
|