Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.08.2011, 09:03:34
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Marilena B

Dacă adminul va șterge sau va închide și acest fir... nu va face decât ca încăodată să demonstreze tristul și crudul adevăr. Se știe despre ce adevăr dureros vorbesc. Oricine poate înțelege!

Iată cum arăți ce trebuie înțeles, când eu vorbeam de secret service, de inteligence, de ghestapo, de ss, de ștazi, de securitate, de băgarea Adevărului sub obroc la comandă politică, din politica imposturii, și apoi trecând ei în mase la rescrierea istoriei după minteresele prozelitiste ale tiranilor și ale imperiilor care au cucerit fără Cuvânt și apoi au înpilat pe săraci... pentru poftele și plăcerile trădării și pierzării și răpirii... din lăcomie și frică, dar să vedem ce ai înțeles dumneata:

Ca se abat multi de la dreapta credinta si nu toti sunt si pe calea lui Dumnezeu

Aici ai perfectă dreptate și despre asta e topicul. Bun, pare că ai priceput perfect.

..si uni sunt foarte convinsi ca sunt si foarte luminati, pacat de cei ce sunt in ceata..as zice dupa gandirea lor...si mai ales ca vor sa si convinga....dar ce sa-i faci

Aici continui frumos plângându-i pe cei din ceață, deși pare că începi s-o dai la întors ironizând ca să te referi încet încet la mine mustrându-mă, și apoi fatalizând situația, căci dumneata ca și majoritatea covârșitoare nu credeți dar sunteți mulți de tot, superstițironizând că cică n-ai ce să-i faci și dai câteva citate de susținere a ironiei mustrative sau poate mă înșel și e vprba de continuarea gândului serios prin care pare că mă susții:

” Nu tot cel ce-Mi zice: Doamne, Doamne, va intra in imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este in cer” (Matei 7)

Proverbe 1:7 Frica Domnului este începutul științei; dar nebunii nesocotesc înțelepciunea și învățătura.

Matei 16:26 Și ce ar folosi unui om să câștige toată lumea, dacă și-ar pierde sufletul?

Foarte frumoase citatele și folositoare dacă știi din VT cine spunea DD, ca să pricepi unde face trimitere primul citat,
apoi trebuie să știi exact cine sunt nebunii, la cine se referă scripturile când vorbește despre nebuni...
Iar în al treilea citat trebuie să știi cine este sufletul omului... ca să poți să te folosești de înțelepciunea la care face trimitere întrebarea.

Pacat ca uni cred ca deja sunt mantuiti, nu mai au nevoie si sa duca crucea...ei sunt deja sfinti ai crede dupa cata lumina imprastie,,ma mir ca nu incep sa zboare"... vorba la un preot ca la cat de sfiinti sunt o pot face fara stanjeneala...la ce mai le este de folos..un drum al crucii?

Dar, văd că tu până la urmă nu te lași și mă mustri și mă consideri sectă fără cruce care mă consider mântuit din start, deși îmi amintesc cu tristețe că defapt voi ați cam fugit de ea dând bir cu fugiții... risipindu-vă ca pleava vânturată și ca praful și pulberea durumurilor de țară... ironizând voi pe cei ce zboară cu aripi de ceară, păi le-au crescut aripi frumoase, și de ce oare vă distrați? Precis v-a strâns și pe voi „curajul” în norul de fum „acid” care vă dă senzația că plutiți mai sus ca ei tot ținându-vă de duhovnic? Păia dacă de la duhovnic învățați astfel de gLume, atunci e clar cine vă sunt vouă duhovnicii: lupii îmbrăcați în haină de oaie... și vă ninge ei pe voi.

Iartă-mă dacă am înțeles că mă osândești și dumneata, că doar știi că-s paranoic și am impresia că toți mă victimizează și mă urmăresc deși eu v-am repetat mereu: Pe voi vă osândiți și vă urâți-măriți dacă loviți mereu în țepușe și o să vă răniți nu numai piciorul ci și limbuța și apoi o să și orbiți exact ca cei ce s-au adunat la casa lui Lot ca să „cunoască” ei... pe Cel străin!

Hai că te iert că ai nume frumos, și ai zis frumos referindu-te la mine, totuși, pe nedrept, dar nu-i bai. Mă iartă dacă tu defapt mă susțineai... nu pe mine.

Last edited by vsovivi; 22.08.2011 at 09:26:51.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57