![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai rar am intalnit o asa aberatie. Chiar venita de la un greco-catolic si tot e surprinzatoare. V-am mai sugerat intr-o postare sa va lasati de minciuna si in mod special de minciunile spuse impotriva (neo)protestantilor. Nu sunt sigur, dar eu cred ca nici o denominatiune neoprotestanta nu sustine cele afirmate de dumneavoastra. Cu siguranta Biserica Penticostala crede ca Biserica lui Hristos a existat incepand din Ziua Cincizecimii. Last edited by penticostalulmantuibil; 26.08.2010 at 23:39:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana una alta eu nu am adus acuzatii gratuite precum o faceti dumnevoastra. Am afirmat ca ati mintit si am argumentat: „Penticostalii nu cred cele sustinute de dumneavoastra ci cred ca Biserica lui Hristos a aparut la Cincizecime!” |
|
||||
|
||||
![]()
Recitiți exact ceea ce am scris și vă lămuriți. Penticostalii atribuie un sens impropriu noțiunii de "Biserică". Ei nu cred că Biserica a fost de la început și până azi o instituție. Penticostalii reprezintă în modul cel mai clar falsa doctrină pe care am numit-o "ecumenismul rău". Ei distrug definiția Bisericii la modul propriu, fiindcă "definiție" înseamnă "stabilire de granițe". Or, potrivit penticostalilor, Biserica nu are granițe vizibile și nu există o apartenență formală la ea. Ei cred că oricine își spune "creștin" și își propune să trăiască potrivit legii Noului Testament este, automat, încorporat Bisericii, pe care ei o văd fără corp. Dar va trece și această erezie, ca atâtea altele. Ați mai auzit ceva de arianiști ? De nestorieni ? De albigenzi ? Chiar și de anababtiști ? Tot așa, Duhul Sfânt va mătura și penticostalismul, astfel încât peste 100 de ani va fi studiat numai în seminarele catolice, la "istoria ereziilor".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am o rugaminte: nu mai vorbiti despre ceea ce cred penticostalii inainte de a le studia doctrinele. Eu m-am ferit sa vorbesc despre ceea ce cred greco-catolicii tocmai pentru ca nu le cunosc indeajuns de bine doctrina. Deja imi dau seama ca am gresit intr-o postare anterioara punandu-i pe toti in aceeasi oala cu dvs. Citat:
Acesta este unul din motivele pentru care va citesc postarile. Totusi: de ce nu si in seminarele ortodoxe? Chiar credeti ca ii veti asimila? Last edited by penticostalulmantuibil; 27.08.2010 at 01:10:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Consecintele razboiului | mihaela75 | Generalitati | 17 | 24.03.2011 19:59:43 |
Mihai Viteazul - Parastas la 409 ani de la moartea acestuia | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 11.08.2010 20:45:00 |
Identificarea sufletului si identitatea acestuia | adelin | Generalitati | 23 | 27.01.2010 12:01:38 |
Pacatul - si consecintele lui? | s_snape | Generalitati | 14 | 09.05.2009 15:37:11 |
Cum putem integra raul in univers, si care este rolul acestuia | magnusfelyx | Generalitati | 6 | 30.12.2008 19:14:48 |
|